2a divisió FEF

Final boig i empat a un gol en el duel gironí del bronze

Domini olotí. L’Olot s’havia avançat en el 89 amb una diana de Jordi Masó, però el Llagostera ha empat en el 91 gràcies a una darrera jugada en què David García ha establert l’1-1 definitiu

El Llagostera i l’Olot han empatat a un gol en el duel gironí del bronze, que ha tingut en el conjunt garrotxí el clar dominador del matx, però que en un final boig ha deixat diferents sensacions als dos equips. L’equip dirigit per Raúl Garrido ha estat qui més ha insistit, qui ha gaudit de les millors ocasions però fins el 89 no s’ha pogut avançat. Soler ha assistit a Jordi Masó, que ha batut Marcos en una rematada creuada, en el 91, però, els llagosterencs han aprofitat una jugada mal defensada dels olotins per empatar i establir l’1-1 final gràcies a un xut de David García que ha caçat un refús a dins de l’àrea.

Els primers minuts de joc han estat igualats i amb escasses ocasions. Només la pilota aturada ha permès als dos equips inquietar tímidament als porters rivals. Eloi i Barnils han estat els primers en avisar amb dues rematades toves sense perill i pel bàndol llagosterenc, Guiu en dues ocasions també ha fet treballar la defensa de cinc olotina. A mesura que passaven els minuts, el Llagostera ha passat a trobar-se més còmode damunt del terreny de joc gràcies a la connexió entre Cortés i Gil entre línies i la profunditat, sobretot de Guiu, per la dreta.

La intensitat en les disputes i la igualtat han estat la nota predominant d’un primer temps que ha acabat amb una bona ocasió de Kilian (41’), que després d’una centrada de Soler no s’ha cregut que la pilota li arribés per rematar, i també amb la reclamació d’un penal sobre Guiu en un intent de refús garrotxí. L’extrem local s’ha queixat d’una entrada però el col·legiat ha tingut clar que no havia de xiular la pena màxima.

En la segona part, la posada en escena de l’Olot ha estat bona, com la del primer acte. Els olotins ha tingut més presència en camp contrari i han gaudit d’una seqüència de corners i faltes laterals que han trobat rematador amb Vivi, Alan o Kilian però sense encert ni la punteria suficient per fer treballar de debò a Marcos.

Al Llagostera li ha costat trenar jugades i trepitjar terreny rival davant el domini posicional de l’Olot. La defensa blau-i-vermella, però, s’ha defensat de meravella de tots els atacs olotins fins els darrers minuts en què el matx s’ha tornat boig.

Primer en el 89, Soler ha lluitat una pilota amb Genar, que s’ha deixat pispar la cartera. El d’Atzeneta ha fet la centrada al punt de penal on hi havia Masó, que ha rematat de primeres i ha superat l’estirada de Masó. Semblava que el partit s’acabava amb el triomf just de l’Olot, però el Llagostera ha tornat a treure l’orgull per renéixer de les cendres. Només en dos minuts d’afegit, els llagosterencs han tancat als garrotxins en la seva àrea i en una jugada aïllada després de més d’un refús, David García ha caçat l’esfèrica i en un xut semblant al de Masó, creuat a dins de l’àrea, ha superat Pol Ballesté en el xut més nítid de tot el partit.

La diana ha fet esclatar d’eufòria als locals i ha deixat en un pam de nas als olotins, que havien quallat un gran partit, però s’emporten un premi petit.