Barça

Koeman: “Hem perdut bastants partits a fora i no podem fallar”

Ronald Koeman ha admès que el seu equip està sent massa irregular i ho circumscriu al fet que està intent canviar coses. Ara bé, va deixar molt clar que això no li serveix d’excusa perquè, segons ha dit, el Barça està obligat a lluitar sempre per guanyar. “Som un equip que ha canviat coses, amb gent més jove, i això provoca una mica d’irregularitat. Per al futur és bo, però al Barça s’ha de guanyar títols. És una situació complicada i necessitem temps, però som el Barça i volem guanyar “. L’equip no encadena tres victòries en la lliga i després de l’empat contra el València, demà contra el Valladolid volen tornar al camí de les victòries i recuperar la bona imatge que es va deixar contra la Real Sociedad. “Cal fer un partit més regular, estant millor amb pilota i millorant coses sense pilota. Hem de tenir el màxim de concentració durant el partit.”, ha dit. Koeman no creu que una derrota contra el Valladolid els deixi fora de la lluita pel títol però si que ho complicaria molt. “Cada partit que no guanyem és un pas enrere. Encara penso que hi ha molts partits per davant, en els quals poden passar moltes coses. Hem perdut bastants partits fora de casa i no podem fallar. És una pressió per a l’equip, cal guanyar per retallar distàncies.”, ha assenyalat.

El tècnic blaugrana també ha valorat les paraules de Messi en una entrevista al programa de Jordi Évole. El tècnic ha assegurat que veu Messi amb moltes ganes “cada dia” i que possiblement estigui patint perquè és un “guanyador” i l’equip no acaba de funcionar. “No sé si això afecta positivament als altres jugadors. La plantilla està molt unida, descontenta com jo amb els resultats. La millor vitamina és guanyar partits. Leo està integrat i treballant per millorar coses.”. L’entrenador del Barça ha revelar que encara és massa d’hora per convocar Dembélé i que el davanter francès ho podria fer contra l’Eibar. Sobre les polèmiques arbitrals que afecten el Real Madrid, ha insistit en que li costa entendre el criteri arbitral en l’aplicació del VAR i ha dit que per ell les mans de Sergio Ramos contra l’Eibar eren penal.

Koeman també ha elogiat Araujo, ha recordat que Lenglet entra en les rotacions com qualsevol altre jugador de la plantilla perquè el calendari és molt dur i ha confirmat que sobre possibles fitxatges està parlant amb Ramon Planes, el secretari tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)