Barça

Benedito demanarà responsabilitats

Eleccions. Agustí Benedito presenta el seu equip. Vol que Messi es quedi, però avança que la massa salarial s’haurà de reduir en 220 milions d’euros “per la destrossa que ha fet Bartomeu”

Agustí Benedito, candidat en les eleccions del Barça del 2010 i també en les del 2015, es va deixar veure ahir en societat. Ho va fer presentant els seus directius, entre els quals destaca Agustí Bassols, que va ser síndic dels socis i les sòcies del Barça entre els anys 2003 i 2009 i que seria vicepresident de l’àrea social i institucional. Laura Guitart seria la vicepresidenta econòmica i de patrimoni. No figura aquesta vegada en el seu equip el seu inseparable vicepresident Lluís Daniel Geli. Raons professionals el faran estar molt ocupat l’any vinent, i entre tots dos han decidit que, si guanyessin les eleccions, s’incorporaria més endavant a la junta directiva.

Amb la seu situada al número 190 del carrer Pau Claris de Barcelona, Benedito començarà demà una recollida de signatures que veu complicada. Proposta de l’Espai Barça a banda, tirant a terra el Camp Nou i construint un estadi nou allà mateix o als terrenys de la ciutat esportiva Joan Gamper, el precandidat va parlar del futur de Leo Messi. Va insistir que vol saber les intencions de l’argentí i va voler deixar molt clar que la situació econòmica és crítica i que tothom ha de saber que s’haurà de reduir la massa salarial en 200 milions d’euros. “Dependrà tot d’ell. L’última vegada que va parlar va dir que volia marxar. Si reconsidera la seva posició, farem tots els possibles perquè es quedi. I això que en els primers mesos haurem de reduir la massa salarial 220 milions d’euros. És que és això o concurs de creditors, i això no ho volem fer. En quatre mesos hem de posar solució a la destrossa que han fet al Barça en cinc anys Bartomeu i la seva junta. Estic segur que Messi ho entendrà, perquè és barcelonista. Haurem de prescindir de jugadors de referència perquè no acceptaran la rebaixa. És un any o dos anys de reconstrucció, però la responsabilitat és dels que van marxar. És molt fort el que han fet al Barça”, va dir el precandidat, que va mostrar tot el seu suport a Ronald Koeman, entrenador a qui va anar a buscar l’any 2015 i que creu que farà llarga carrera al club.

Benedito també va assegurar que, si és president, demanarà responsabilitats a la junta directiva anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)