Barça

Un altre passeig militar per a les blaugrana en la lliga (1-6)

Deportivo 1 - Barça 6.

El Barça continua a la recerca d’un rival amb qui poder competir però passen les jornades i no el troba. Les blaugrana hna guanyat golejant el Deportivo, que ocupa l'última posició de la taula, i es referma en la primera posició malgrat que li queden tres partits per jugar més que els seus rivals més propers.

Jenni Hermoso, amb el cap, rematant una centrada de Melanie ha inaugurat el marcador en el minut 20. El Barça havia aplicat una gran pressió sobre el rival que ha cedit a partir de la primera diana. Quatre minuts després, la davantera madrilenya ha fet el segon aquest cop aprofitant una centrada de Caldentey. Oshoala, en el 26, ha eixamplat distàncies i Aitana, ha fet el quart gol deu minuts abans del descans aprofitant l’assistència de Martens.

Només sortir del descans, Oshoala, de volea, ha anotat el cinquè gol i ha deixat el partit vist per sentència malgrat que el rival no s’ha rendit amb el gol d’Alba. Es tracta del segon gol que ha encaixat l’equip en deu partits de lliga. Els canvis han congelat el partit tot i que el Barça ha tingut temps d’eixamplar el marcador per mitjà de Marta Torrejon (77’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)