El cuer no porta problemes

1a divisió. El Barça guanya àmpliament el Deportivo amb dos doblets de les seves davanteres, Hermoso i Oshoala

Deportivo 1 Barcelona 6

DEPORTIVO DE LA CORUNYA:Bermúdez, Villegas, Stephanie Blanco (Lorena Bedoya, 91’), Iris, Athenea (Michelle, 65’), Alba Merino, Gaby, Ainoa Campo, Arbeláez, Cris i Lía (Helena Torres, 79’).BARCELONA:Paños, María León, Melanie (Leila, 63’), Jenni Hermoso, Mariona (Andrea Falcón, 77’), Patri (Losada, min 57), Aitana (Alexia, 63’), Pereira, Crnogorcevic, Oshoala i Martens (Torrejón, 76).GOLS:0-1 (20’) Jenni Hermoso. 0-2 (24’) Jenni Hermoso. 0-3 (26’) Oshoala. 0-4 (34’) Aitana. 0-5 (49’) Oshoala. 1-5 (64’) Alba Merino. 1-6 (77’) Marta Torrejón.ÀRBITRE:Espinosa Ríos.T.G.:Cap.T.V.:Cap.

El Barça continua sense que cap equip de la categoria li pugui disputar els partits i ahir va apallissar un altre rival. El Deportivo, cuer de la primera divisió, va aguantar 20 minuts, els que van trigar Jennifer Hermoso i Oshoala a perforar la porteria de Bermúdez, que va haver de recollir la pilota del fons de la xarxa fins a sis vegades al llarg dels 90 minuts.

El Barça va imposar un ritme alt des de l’inici del partit i va acumular diverses oportunitats des dels instants inicials. Finalment, va ser Jennifer Hermoso qui va rematar amb el cap una centrada de Melanie i va fer diana a la porteria del Deportivo. Només quatre minuts després, la davantera madrilenya va repetir el gol amb el cap, aquest cop, després d’una centrada de Mariona. Amb el doblet, Hermoso s’ha convertit en la jugadora que més gols ha marcat amb el Barça en la lliga, davant de Sonia Bermúdez.

Amb els dos gols, el Barça va sentenciar abans de la segona meitat. Oshoala i Aitana van ser les protagonistes de les dues dianes prèvies al descans amb dues rematades de cap. El Deportivo va fer el gol de l’honor just després que Oshoala, amb una volea, fes el cinquè gol del partit. Ja en el tram final, Marta Torrejón va completar la golejada amb el sisè.