Barça

Messi i Pedri guien el segon triomf a domicili

Lliga. La bona connexió entre els dos jugadors i el nou dibuix amb tres centrals plantejat per Koeman permeten que l’equip sumi una victòria molt convincent amb gols de Lenglet, Braithwaite i l’últim de l’astre argentí

El Barça ha recuperat el camí del triomf després d’una convincent i contundent victòria al camp del Valladolid amb gols de Lenglet, Braithwaite i Leo Messi, que juntament amb Pedri ha guiat l’equip. Són una parella que ja connecta a les mil meravelles sobre la gespa. Els blaugrana no podien fallar per no allunyar-se encara més de les posicions capdavanteres i que l’Atlético s’hagués imposat a la Real Sociedad.

Koeman ha sacsejat l’onze i ha fet un canvi de sistema per intentar donar més consistència al seu equip, excessivament fràgil en el que portem de temporada. A Valladolid ha sortit amb tres centrals -Araujo, Mingueza i Lenglet- i Busquets, Coutinho i Griezmann s’han quedat a la banqueta. Dest i Alba han avançat la seva posició per situar-se més a prop de Pjanic i De Jong mentre que la zona ofensiva ha estat ocupada per Pedri, Messi i Braithwaite.

Ha sortit valent el Valladolid, que ha convertit els primers minuts en un intercanvi de cops amb diverses anades i vingudes fins que de mica en mica els de Koeman han anat agafant el control del partit, en part, protegits pel nou sistema. Alcaraz i Weissman ho han provat sense èxit pel Valladolid, que ha fet un pas enrere quan Messi i Pedri han començat a connectar. Masip ha pogut aturar els dos primers xuts de Pedri però malgrat tocar-la no ha pogut fer res en el gol del Barça, de Lenglet, que ha rematat de cap una magnífica centrada de Messi. El defensa francès ha tingut un detall amb Wagué, que haurà d’estar nou mesos de baixa per lesió i li ha dedicat el gol.

El Barça s’ha trobat còmode amb el nou sistema i ha passat a dominar per complet. I el segon no ha tardat en arribar gràcies a una gran jugada coral de l’equip culminada per Braithwaite després d’una centrada de Dest des de la dreta. Messi hauria pogut marcar abans del descans després d’una molt bona passada de Pedri.

El partit no ha canviat de guió en els primers minuts de la segona meitat i Braithwaite ha estat a punt de fer el tercer després d’una bona combinació amb Alba. Hervías en una falta directe ha estat a punt de sorprendre Ter Stegen però ha estat una jugada aïllada. Amb Messi molt endollat, els de Koeman han seguit gaudint de bones ocasions i l’argentí ha estat a punt de marcar en un xut des de la frontal aturat per Masip. Alba ha vist una groga i serà baixa contra l’Eibar.

La connexió entre Pedri i Messi ha tornat a aparèixer en el tercer gol després que el canari prolongués amb l’esperó una pilota per deixar sol Messi, que ha definit a la perfecció per batre Masip. El Valladolid s’ha pogut ficar en el partit però Ter Stegen ho ha evitat amb una doble aturada. Mà de ferro en la primera rematada d’Orellana. Amb el partit decidit, Koeman ha mogut la banqueta i ha fet entrar Junior, Umtiti, Busquets i Coutinho per Alba, Araujo, De Jong i Pedri, que podran descansar pensant en el proper partit contra l’Eibar.

Malgrat els canvis, el Barça ha seguit mirant endavant i ha pogut ampliar la golejada però les rematades de Coutinho i Messi s’han topat amb el pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)