Girona

Dos partits de sanció a Nahuel

El davanter va ser expulsat al feu del Tenerife per haver-se “encarat amb un jugador rival i li havia colpejat la cara amb el cap, mentre el joc estava detingut”, d’acord amb l’acta arbitral

Finalment han estat dos partits de sanció els que li han caigut a Nahuel Bustos, expulsat amb vermella directe a l’Heliodoro Rodríguez López dilluns, només sis minuts després d’entrar al camp. L’argentí va enganxar-se amb el futbolista del Tenerife Alberto Jiménez, en una acció que va acabar amb tots dos expulsats i, amb tots dos amb el mateix càstig de dos partits.

Nahuel s’exposava a una sanció major ja que l’àrbitre, José Antonio López Toca, va redactar en l’acta que havia mostrat la vermella directa al davanter del Girona perquè s’havia “encarat amb un jugador rival i li havia colpejat la cara amb el cap, mentre el joc estava detingut”, una situació que el comitè de competició havia arribat a resoldre amb un càstig de fins a quatre partits.

D’aquesta manera, a no ser que el Girona presenti un recurs al comitè de apel·lació i aquest l’accepti i li rebaixi la sanció, Nahuel es perdrà el partit contra el Sabadell a Montilvi (4 de gener) i la visita a la Ponferradina (11 de gener).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)