Barça

Messi: “No tindré res clar fins que acabi l’any”

Dubtes. L’argentí assegura que encara no té decidit el seu futur i diu que si marxa ho vol fer bé perquè quan ja no jugui a futbol es vol implicar amb el FC Barcelona

L’entrevista de Jordi Évole a Leo Messi era molt esperada per veure si revelava el seu destí. No ho va fer però si que va deixar moltes frases interessants sobre el que va viure a l’estiu, sobre el present i també del futur. Aquí en fem un petit resum.

L’AMOR PEL BARÇA: “El Barça és la meva vida. Porto mes temps vivint aquí que a Argentina. El club m’ho ha donar tot, m’ha format com a persona. Tinc una relació d’amor amb la ciutat, el club.”.

SITUACIÓ DEL CLUB: “És un moment difícil. El club està realment malament i serà difícil tornar a on estàvem.”.

EL BUROFAX I EL QUE VA PASSAR A L’ESTIU: “Si que tornaria a enviar el burofax. Era una manera de fer oficial que volia marxar. Ja li havia dit al president més d’un cop que volia marxar. Pensava que necessitava un canvi, que havia arribat a la fi d’un cicle. Sabia que aquest any seria de transició, de gent nova, gent jove. Jo vull lluitar per tots els títols. Sentia que era el moment d’un canvi. L’anterior president va filtrar coses per fer-me quedar malament a mi. Va ser una decisió molt difícil de prendre, no era fàcil sabent que com aquí no estaria enlloc. La meva família no es volia moure.”.

LUIS SUÁREZ, FACTOR CLAU?:

“Ja ho tenia decidit abans de la marxa de Suárez. Va ser una bogeria com va marxar. Se’n va anar gratis pagant-li el que li quedava i a un equip que lluita pel mateix que nosaltres.”.

SEGUIRÀ?: “No tinc res clar fins que acabi l’any. L’important ara es acabar bé l’any i aconseguir títols. No seria bo que digués el que faré perquè tampoc ho sé encara.”.

DESIG: “Sempre he tingut il·lusió de viure i jugar als Estats Units.”.

FUTUR AL CLUB: “No sé si me n’aniré o no, i si ho faig ho voldria fer de la millor manera. Perquè vull viure en aquesta ciutat i voldria fer coses pel club. Barça és molt més gran que qualsevol jugador.”.

ELECCIONS: “Prefereixo no posicionar-me amb cap precandidat. El que surti es trobarà una situació difícil i no serà fàcil donar-li la volta a tot això. I tornar a posar al club on es mereix. No he parlat amb cap precandidat.”.

KOEMAN: “Crec que amb Koeman hi ha serietat i té una idea del que pretén per l’equip i el club. Va ser un gran encert i està fent les coses bé. Dificil perquè hi ha gent nova.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)