Barça

“No seria bo que digués el que faré, i ara no ho sé”

Messi. El davanter argentí, que elogia Koeman, assegura que no decidirà el seu futur fins al final de la temporada i insisteix que si marxa ho vol fer bé

L’esperada entrevista a Leo Messi en el programa de Jordi Évole a La Sexta no va servir per treure l’entrellat sobre el seu futur, però sí per intuir que a hores d’ara encara no té la decisió presa, en espera de com acabi la temporada i de qui guanyi les eleccions. Évole va buscar el gran titular però se li va resistir. Encara que ho tingués clar, Messi no ho hauria dit pel bé de l’equip i del club. “No seria bo que digués el que faré, i ara no ho sé. No tinc res clar fins que acabi l’any. L’important ara és acabar bé la temporada i guanyar títols.” Ara bé, Messi sí que va deixar anar algunes pistes en les dues direccions. Per exemple, quan va afirmar que un dels seus desitjos era viure i jugar als Estats Units o quan parlava de les futures eleccions al club.

Messi, segons va dir, no ha parlat encara amb cap precandidat, però sí que creu que ho farà un cop hi hagi nou president. “Prefereixo no definir-me amb cap precandidat. El que surti es trobarà una situació difícil i no serà fàcil capgirar tot això i tornar a posar al club on es mereix.” Messi sí que té una cosa molt clara, i és que si acaba marxant ho vol fer bé perquè en el futur pensa viure a Barcelona i col·laborar amb el Barça d’una manera o altra un cop estigui retirat.

Tot el que va viure a l’estiu va centrar bona part de l’entrevista. Messi no es penedeix d’haver enviat el burofax, perquè va servir per oficialitzar que volia marxar després d’haver-li dit més d’un cop a Bartomeu, al qual va acusar d’enganyar-lo diverses vegades. L’argentí va assegurar que volia marxar perquè sentia que era el moment de fer-ho. “Pensava que necessitava un canvi, que havia arribat al final d’un cicle. Sabia que aquest any seria de transició, de gent nova, gent jove. Jo vull lluitar per tots els títols. Sentia que era el moment d’un canvi. L’anterior president va filtrar coses per fer-me quedar malament. Va ser una decisió molt difícil de prendre, no era fàcil sabent que com aquí no estaria enlloc. La meva família no es volia moure”, va dir. I hi va afegir que molts advocats li havien assegurat que si anaven a judici ho tenien guanyat. L’adeu de Luis Suárez no va ser el punt d’inflexió, tot i que li va doldre com va marxar el seu amic. “És una bogeria com va marxar. Se’n va anar gratis pagant-li el que li quedava i a un equip que lluita pel mateix que nosaltres.” Messi va confirmar que parla sovint amb Neymar, però que no pot dir si tornaran a jugar plegats. Ho veu complicat fer-ho en el Barça perquè no hi ha diners per pagar-lo.

L’argentí va revelar que l’equip de mica en mica s’està unint més després d’aquests primers mesos, i creu que el fitxatge de Koeman ha estat un encert. “Crec que amb Koeman hi ha serietat i té una idea del que pretén per a l’equip i el club. Va ser un gran encert i està fent les coses bé.” Com a curiositats, va admetre que li aniria bé anar al psicòleg, però que mai s’ha decidit a fer el pas i reconeix que la mort de Maradona va ser terrible i inesperada.

Mal al turmell i baixa contra l’Eibar

El primer equip del FC Barcelona va tornar ahir al matí als entrenaments per començar a preparar el duel contra l’Eibar, i ho va fer amb una absència notable. Leo Messi, amb permís de Ronald Koeman i del club, allargarà les seves vacances i no es reincorporarà a la feina fins passat el partit contra l’Eibar. Messi continua a Rosario, on ha passat les festes i on va viatjar directament des de Valladolid, on el Barça va jugar l’últim partit abans de l’aturada. Hores més tard, el club va emetre un comunicat on s’indicava que tenia molèsties al turmell dret i que estava seguint un tractament per recuperar-se. En la sessió preparatòria es va poder veure com Dembélé s’entrenava sense problemes amb els companys i, tal com va explicar Koeman fa uns dies, podria tornar a la llista de convocats de cara al duel de demà al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)