Barça

Koeman: “No crec que un entrenador pugui influir en el destí de Messi”

Les frases més destacades del tècnic del Barça

El Barça demà s’enfronta a l’Eibar en l’últim partit de l’any 2020. En la roda de premsa prèvia al duel, Ronald Koeman ha parlat de tot, però en especial de Leo Messi i el seu futur. Aquí fem un recull de les millors frases del tècnic holandès.

LES VACANCES DE MESSI:

“Primer, Leo estava amb molèsties al turmell i per això no ha pogut entrenar ni està en condicions de jugar el partit de demà. I per això li hem donat més dies de vacances. En principi torna després del partit de l’Eibar, el nostre doctor ens ha dit que una setmana sense entrenar serà suficient perquè estigui bé.”.

L’ENTREVISTA AMB JORDI ÉVOLE:

“Em sembla perfecte que faci una entrevista per saber les seves opinions, com qualsevol altre jugador. Sempre he estat tranquil i no ho estaré més perquè hagi dit que ho decidirà a final de temporada. No puc influir, el que podem fer és treure el seu millor rendiment en els partits i ja veurem què pot passar.”.

MESSI, AL PSG?:

“No sé ni puc opinar perquè a la premsa surt el seu nom però no sé si és veritat. Ens enfrontem d’aquí a dos mesos, no és per estar tranquil o intranquil ara. Messi no crec que decideixi el seu futur depenent d’un entrenador o un país . Són decisions que cal prendre en família i no crec que un entrenador pugui influir en el seu destí.”.

ELS ELOGIS DE MESSI:

“Agraeixo les seves paraules perquè és un jugador molt important. A qualsevol persona li agrada que parlin bé d’ell mateix. Els ho agraeixo. Jo segueixo sent el mateix. Intento treure l’equip endavant, estem fent canvis en un any de transició i ell encara és una peça clau en l’equip.”.

SOBRE L’EIBAR:

“És un equip molt competitiu que intenta pressionar el contrari. Futbolísticament hem d’estar bé sinó tindrem un partit molt complicat”.

TORNARÀ DEMBÉLÉ A LA LLISTA?

“La llista la donarem demà al matí després de l’entrenament però està bé, està entrenant fa dies amb l’equip, també ha treballat bé quan vam estar a Valladolid i en principi sí anirà convocat demà”.

SOBRE EL DESCANS DEL EQUIP

“En un calendari tan atapeït cal deixar descansar els jugadors i estar amb la seva família i desconnectar del futbol. Físicament estan al màxim i amb dos entrenaments després de tres o quatre dies de festa no és un problema. Si fos un problema no els donaríem aquests dies.”.

L’ABSÈNCIA DE MESSI:

“No tenir Messi sempre és una baixa important per la seva qualitat i per la seva efectivitat, pel nostre joc en atac perdem un gran jugador, però no és un sistema per a ell, ell és part d’un sistema, i tenim prou jugadors que poden jugar en la seva posició i fer el mateix, i tant de bo treguin la mateixa efectivitat.”.

EL 3-5-2:

“Es pot parlar molt d’un sistema però el més important és l’energia i el treball dels jugadors. Qualsevol sistema pot ser d’atacar però també pot ser molt defensiu, depèn de l’actitud de l’equip”.

MERCAT D’HIVERN:

“Estem parlant sobre coses de l’equip on millorar, on hi ha jugadors que no donem molts minuts ni partits què és el millor per a ells. Però no és definitiu, per això no m’agrada parlar sobre casos individualment. La nostra feina és preparar-nos i quan hi hagi un president caldrà finalitzar”.

L’ANY 2020 PER A ELL:

“Ha estat un any al principi tranquil, al ser seleccionador que no es pot comparar amb la funció d’entrenador en un club com el Barça, després vaig tenir els meus problemes de cor, després el Covid. En tots els sentits ha estat un any duríssim. en l’esportiu estic en un lloc on m’agradaria estar des de fa temps i estic gaudint però és un lloc complicat per les coses que hem parlat. Tant de bo que l’any que ve estiguem millor en el tema del Covid i en el tema del club.”.

GRIEZMANN O COUTINHO

“Ens cal un jugador que pot tenir efectivitat i si això ens falta necessitem altres jugadors que hagin d’estar en la seva millor forma futbolísticament i també segons la seva efectivitat davant de la porteria”.

SOBRE PEDRI:

“El que he vist fins avui de Pedri, de conèixer el caràcter i la personalitat, és un exemple de com algú ha de portar el tema de ser molt bo en aquesta edat, de venir a un club com el Barça i estar jugant. Segurament ningú podia esperar-ho. Jo com a entrenador i el meu staff l’ajudem i li donem oportunitats i consells. Pedri és un noi d’una família molt humil on ell sap el que ha de fer per millorar i no pensar que ja està. Té un gran futur, però un gran futur sempre existeix quan segueixes treballant com ara.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)