2a divisió FEF

Un regalàs per al dia de Reis

Copa. L’Olot supera el Poblense gràcies als gols de Xumetra (38’) i Barnils (48’) i s’enfrontarà el 6 de gener a l’Osasuna al municipal. El duel serà el premi del brillant curs passat dels garrotxins

Poblense 1 Olot 2

POBLENSE:Imanol; Damià Ramos (Miquel Jaume, 73’), Alvaro (Bachek, 86’), Mateo; Jaime Hernández, Javi Moreno, Giaquinto, Femenias; Raúl, Alberto (Saúl, 86’); Aitor Pons.OLOT:Batalla; Blázquez, Alan, Carles Mas; Soler (Eloi, 72’), Masó, Barnils (Vivi, 86’), Kilian Grant; Pedro; Xumetra (Salinas, 78’) i Juan Delgado.GOLS:0-1 (38’) Xumetra. 0-2 (48’) Barnils. 1-2 (53’) Alberto.ÀRBITRE:Ortega Herrera.T.G.:a Blázquez (7’), Javi Moreno (36’), Álvaro (55’) i Mateo (76’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal sa Pobla.

L’Olot va guanyar el Poblense en el partit corresponent a la primera eliminatòria de la copa, ajornat el 16 de desembre per diversos casos de Covid-19 en el conjunt balear (1-2). La victòria permet als olotins accedir a una nova fase de la competició i fer-se un homenatge amb un regalàs el dia de Reis com la visita d’un equip de primera com l’Osasuna al municipal, a les 19.00 h. Les dianes de Xumetra (38’) i Barnils (48’) van deixar ben encarat el matx per als de Raúl Garrido, però una diana d’Alberto, tot just en el 53, va obrir de nou l’eliminatòria i va donar ales als de sa Pobla, que fins i tot van estavellar una pilota al travesser (74’). Tot i el patiment, els garrotxins van poder celebrar el triomf i recollir els únics fruits possibles d’un curs 2019/20 que va ser brillant, però que la pandèmia mundial va privar que fos inoblidable.

El partit va començar amb entrebancs per a l’Olot, que es va prendre els primers minuts per aclimatar-se al vent de l’arxipèlag i a la irregularitat d’un terreny de joc, que això sí, era d’herba natural i d’àmplies dimensions. De fet, el Poblense va avisar amb una rematada d’Aitor Pons, que Batalla va aturar en dos temps (3’), i una d’Alberto Fernández, que de primeres va rematar al segon pal a fora per molt poc (19’). Els de la Garrotxa van despertar a poc a poc i van poder assumir el control de la possessió per marcar el ritme del partit i menjar terreny al rival. En el 38, una passada llarga d’Alan va ser disputada amb l’ànima per Xumetra, que després de forçar l’errada de Damià Ramos va veure avançat el porter Imanol per colar l’esfèrica al fons de la xarxa amb una vaselina excel·lent. La diana olotina va deixar tocat el conjunt local, ja que ni el pas pels vestidors els va ajudar, perquè en el tercer minut del segon acte Barnils va rematar picat amb el cap un córner servit per Pedro del Campo que va acabar a dins de la porteria en el que semblava el toc de gràcia a l’eliminatòria (48’). Només ho semblava, ja que, cinc minuts després, Alberto Fernández es va entossudir a allargar la vida als seus, cada vegada amb menys energia després de sortir feia escassos dies d’un aïllament pel brot de coronavirus. L’atacant va recollir un refús de Batalla amb els punys per engaltar un xut precís que va permetre retallar distàncies als balears, que amb més cor que cap van pressionar i fer patir l’Olot. El punt àlgid va ser una jugada a un quart d’hora del final, quan Jaime Hernández va enviar un llançament al travesser de la porteria, el gran ensurt d’un tram final que els volcànics van acabar gestionant bé per poder assegurar l’encreuament amb l’Osasuna.

ELS VESTIDORS

Aquesta victòria omple d’orgull les persones que fa anys que treballen pel bé de l’Olot
Joan Agustí
president de l’Olot
Estem contents, ja que hem sabut patir i competir. Ens han pressionat després de l’1-2, però hem aconseguit prendre de nou el control
Un club com l’Olot mereixia rebre un rival de primera, és un regal a l’afició tot i que no podrà venir
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció