Barça

Koeman: “Messi? No hem d’estar nerviosos; és lliure de decidir quan vulgui”

Roda de premsa. Ronald Koeman en la prèvia de l’Osca-Barça

Ronald Koeman acaba d’oferir fa només uns minuts la seva primera roda de premsa del 2021, en la prèvia de l’Osca-Barça de demà a l’Alcoraz (21 h). Abans de començar la seva compareixença ha volgut tenir un missatge pel seu amic Eusebio Sacristán.

Paraules per a Eusebio.

“Desitjo un feliç any a tots i molts èxits per a aquest club. Demano molta salut i en aquest sentit vull tenir unes paraules dedicades a Eusebio. És un gran amic, espero que es recuperi del seu greu problema. Vull donar el meu suport a ell i la seva família”.

La visita al camp del cuer.

“És un equip que ha encaixat pocs gols a casa seva. Hem d’estar preparats per un partit complicat tot i jugar al camp del cuer. Sabem les coses en què hem de millorar”.

Messi serà titular.

“Leo està bé. Va entrenar el dia 30 i 31 mentre els altres van fer festa. Està preparat, sense molèsties, amb ganes”.

El futur de Messi.

“Messi va fer una entrevista i va dir que no volia prendre la decisió ara. Cal respectar-ho. És lliure per decidir el seu futur quan vulgui. Sempre ha volgut el millor per a aquest club. No hem d’estar nerviosos ni preocupats”.

La falta d’efectivitat.

“El vestidor té dubtes i és lògic. Un cop més quan vam acabar el partit contra l’Eibar tots ens vam preguntar com podia ser que no guanyéssim el partit. Però és així. Ens va tornar a faltar efectivitat. El que compta són els gols i és una faceta on millorar clarament. També ens ha faltat sort en aquest 2020 en molts moments puntuals. Confiem poder canviar el xip. I quan parlo d’efectivitat no parlo només d’Antoine. També necessitem més gols a pilota aturada i dels futbolistes del mig del camp. Som l’equip que més genera de la lliga però no ho demostrem amb número de gols”.

Un error deixar marxar Suárez?

“No em penedeixo de la seva sortida perquè jo sempre he destacat les seves qualitats. La decisió estava presa per part del club”.

Fitxatges en el mercat d’hivern?

“Si no ve ningú és per tema diners. Jo i Ramón Planes hem parlat de jugadors joves, de posicions de l’equip que cal millorar... tenim el pla, però és el nou president qui ha de decidir. I jo no puc canviar la data de les eleccions. Hi haurà poc temps per fitxar, sí.”

Sortides?

“Sense dir noms, penso que hi ha jugadors que aquí tenen una situació complicada i seria bo per ells una sortida i tenir minuts a un altre lloc.”

La baixa de Coutinho.

“Per a mi sempre ha estat un jugador important. Ara estarà de baixa tres mesos. Tenim moltes lesions de llarga durada i això lògicament no ajuda gens. És una baixa important, com la de Piqué, Ansu Fati, Sergi Roberto... No tenim sort tampoc en aquest sentit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)