Barça

Una baixa molt notable

Coutinho. Absent durant tres mesos per la lesió al menisc extern del genoll esquerre, es pot arribar a perdre fins a 13 partits de lliga, els duels contra el PSG, la supercopa i la copa del Rei

Coutinho va passar, ahir, per la sala d’operacions i s’han complert els primers pronòstics. Haurà d’estar aproximadament tres mesos de baixa després de fer-se una artroscòpia per culpa de la lesió al menisc extern del genoll esquerre que va fer-se en el partit contra l’Eibar. L’operació va anar bé, però el temps de baixa és llarg i això farà que es perdi molts partits. És, per tant, una baixa molt notable, com reconeixia Koeman. “Per a mi sempre ha estat un jugador important. Ara, estarà de baixa tres mesos. Tenim moltes lesions de llarga durada i això lògicament no ajuda gens.”

Coutinho es podria perdre fins a 13 partits de lliga, la semifinal de la supercopa d’Espanya contra la Real Sociedad, la hipotètica final, gairebé tota la copa del Rei i els vuitens de final de la Champions contra el PSG. Aquesta no és la primera lesió del brasiler aquesta temporada, perquè va estar de baixa un mes per una lesió als isquiotibials. Aquesta temporada, ha disputat un total de 14 partits, en què ha anotat tres gols i ha repartit dues assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)