Bon inici d’any del Barça a Osca (0-1)

Barça. De Jong marca l’únic gol d’un partit que l’equip de Koeman ha pogut resoldre a la primera part

El Barça ha començat l’any 2021 guanyant. Ho ha fet al camp del cuer, l’Osca, gràcies a un solitari gol de De Jong. L’equip de Ronald Koeman, que ha deixat Griezmann a la banqueta, ha estat molt superior al seu rival, sobre tot a la primera part, i ha signat un triomf merescut.

Des del primer moment el partit ha estat del Barça. Amb un Pedri molt inspirat i amb Dembélé i Jordi Alaba formant un duet letal a la banda esquerra, ha aculat l’Osca i s’ha apropat al gol repetidament. Frenkie De Jong ha signat l’inevitable 0-1 poc abans de la mitja hora, assistit per Messi, i al descans s’ha arribat amb aquest resultat, curt pel que s’havia vist durant els primers 45 minuts.

El ritme de circulació de pilota ha decaigut en la segona part i l’Osca ha respirat tranquil. Álvaro ha hagut d’intervenir amb encert encara en alguna oportunitat, però no tant com en la primera part. Al final, els tres punts han estat per al Barça, que hauria pogut resoldre abans.