Barça

R. Koeman

Tècnic del Barça

“Si no sentencies, pateixes. Ens cal més punteria”

La victòria en el primer partit de l’any va deixar mig satisfet Ronald Koeman. Després del matx, l’holandès destacava la bona primera part dels seus jugadors. “Hem estat superiors i el resultat és just. Amb un segon gol, el triomf hauria estat més còmode per a nosaltres. En la segona part, el joc no ha estat tan brillant. Si no sentencies, sempre pateixes”, deia. “És una victòria important psicològicament, perquè haurem de jugar molts partits seguits fora de casa”, comentava també, amb referència a les sortides que haurà de fer el Barça aquest mes de gener.

Koeman, d’altra banda, insistia a subratllar la importància de resoldre els partits abans. “Cal millorar la nostra efectivitat. És una qüestió de confiança dels jugadors en atac. Hem creat ocasions contra un equip amb cinc defenses, però necessitem més punteria.” L’entrenador blaugrana destacava també que un migcampista, Frenkie de Jong, marqués l’únic gol del partit: “Fa temps que parlem de les seves qualitats per arribar a l’àrea. És clar que si tens una passada tan bona com la de Messi...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)