Barça

Font: “Amb Xavi hem de fer el que Soriano i Txiki han fet amb Guardiola”

Eleccions. El precandidat ha presentat el documental que explica la gestació de ‘Sí al futur’

Víctor Font considera que Xavi Hernández ha de trobar un entorn al Barça com el que Pep Guardiola té al Manchester City. Ho ha manifestat en un acte celebrat aquest migdia al cinema Bosque de Barcelona, en el qual s’ha presentat la pel·lícula Història d’un somni: imaginant el futur Barça, un documental que, sota la direcció de Martí Genís, resumeix la gestació i el desenvolupament del seu projecte per a la presidència del Barça. “Aquesta pel·lícula dona resposta als dubtes que els nostres adversaris han mostrat sobre el projecte de Sí al futur”, ha assegurat el precandidat abans del visionat del film. En aquest sentit, una de les escenes mostra com Font rep un missatge de Xavi Hernández al seu mòbil en el qual l’emplaça a una trobada per, segons explica el mateix precandidat, acordar la manera com presentar la seva relació i protegir el de Terrassa del procès electoral.

Després de la projecció de Història d’un somni: imaginant el futur Barça, a preguntes de la premsa, aquestes han estat les manifestacions de Víctor Font:

Laporta opina que donar noms és desestabilitzar: “Una cosa és anunciar fitxatges i una altra explicar l’estructura esportiva. És imprescindible explicar-ho amb tot detall abans de les eleccions. S’ha de dir quines persones estaran al front del projecte. Animo a tots els precandidats a ser concrets. Per explicar estructures, ho has d’haver treballat i tenir la complicitat de les persones que formen part d’aquesta estructura.”

Laporta és favorit a les enquestes: “És difícil donar credibilitat a les enquestes. Els que hi entenen diuen que amb dos cents socis és complicat que no hi hagi un gran marge d’error. També s’ha de dir que es va fer el 19 i el 20 de desembre, quan hi va haver la pancarta a Madrid. El que pensem és que serà un cara a cara entre el nostre projecte i el de Laporta. Hem de confrontar una manera de fer del passat amb la nostra, que és el del futur.”

Possibilitat de no fer eleccions: “Treballem per unes eleccions el dia 24, però es important que voti molta gent. No controlem la situació de la pandèmia i estarem atents a com evoluciona. Per damunt de tot s’ha de garantir que tots els socis ho puguin fer.”

Li afavoreix que només passi el tall Laporta?: “Tenim clar que és un debat entre el model que s’ha fet fins i ara i el nostre, que és de futur. Les nostres dades ens diuen que, per la dificultat, no hi haurà més de dos precandidats que passin les firmes. Estem vigilant perquè, per desgracia, el proces de signatures és tan arcaic... Ens consta que s’ofereixen signatures a canvi de diners. Rousaud ho ha confirmat.”

Griezmann: “Vaig dir que en el meu model de club el president no pren decisions sobre qui es fitxa o no. Ara és actiu del club i esperem que doni rendiment. Com ho gestionaré si sóc president? Estic convençut que l’estructura liderada per Xavi i jordi Cruyff sabran com treure el màxim rendiment.”

Quin compromís té amb Xavi i Jordi Cruyff?: “El fet q no s’involucrin en el procés electoral és perquè tots dos tenen contracte. La seva vida seguirà lligada als seus clubs independentment del resultat electoral. No els demanem que surtin durant el període electoral demanant el vot per a ningú. Nosaltres expliquem l’estructura que tenim treballada. Hi ha altres professionals amb els quals tenim un acord, que no apareixen perquè, per contracte, no ho poden fer.”

Xavi vol ser entrenador. Què passa amb Koeman?: “Vaig dir a Xavi que li hem de donar poder de decisió i assegurar que, mes enllà de la conjuntura, ha de ser un home de club, amb lideratge. No pot passar el que va passar amb Guardiola. Hem de replicar el que Soriano i Txiki han fet a Manchester amb Pep.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)