Barça

Freixa: “El planter ha de ser la base de les seccions”

Eleccions. El precandidat a la presidència del Barça ha presentat el seu projecte per a les seccions del club

Toni Freixa, precandidat a la presidència del FC Barcelona, acompanyat de Carles Núñez, el membre de la precandidatura responsable de les seccions, han presentat aquesta tarda el seu programa de seccions. Núñez ha explicat que el projecte està basat en cinc objectius. El primer, com passa en el projecte de futbol que dirigeix Lluís Carreras, és que les quatre seccions professionals tinguin la seva base en el planter. “Ens agradaria que el 30% de les plantilles dels primers equips fossin del planter. Invertir en el planter és bàsic. Hem de multiplicar equips, jugadors i entrenadors. En el bàsquet, per exemple, només hi ha sis equips de base. Hi ha equips que competeixen amb nosaltres que tenen molts més, que controlen 400 jugadors. Nosaltres, 80. El planter ha de ser la nostra base per necessitats econòmiques, perquè no els hi has d’explicar l’ADN als jugadors i perquè el públic se sent mes identificat”, ha dit Núñez, que ha explicat que referents com Epi, Solozábal o Norris han de formar part del club, anunciant que si guanyen les eleccions, dos referents del Barça formaran part de la tasca formativa, sense avançar cap nom.

El segon objectiu és que les seccions siguin autosuficients. El tercer, tenir equips femenins en totes les seccions i professionalitzar l’equip de bàsquet femení. Des de la precandidatura de Freixa, també volen donar tota la seva confiança als actuals entrenadors i secretaris tècnics de les seccions. I el cinquè objectiu és potenciar l’assistència de públic al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)