Barça

Carles Aleñá s’apropa al Getafe

Mercat. El migcampista del planter marxarà cedit fins a final de temporada

El migcampista del planter Carles Aleñá jugarà, si no passa res estrany en les properes hores, en el Getafe fins a final de temporada. El maresmenc ha vist com Ronald Koeman confia poc en ell i, després de no tenir minuts a Osca ni estant Coutinho lesionat, ha pres la decisió d’acceptar una cessió a un equip que ha mostrat interès per ell. Aleñá vol jugar, i ja va fer el mateix en el mercat d’hivern de la temporada passada, quan va decidir anar al Betis buscant minuts. La seva intenció és jugar i tornar al Camp Nou a l’estiu per triomfar en l’equip de la seva vida.

Aleñá tenia més ofertes, una altra de la lliga espanyola i una d’Itàlia, però s’ha decantat per la del Getafe. El seu amic Marc Cucurella ha estat important en la decisió. La idea d’Aleñá és que la cessió, que té el vistiplau de Koeman, es tanqui de manera ràpida, i poder estar ja a disposició de Pepe Bordalás per al partit del cap de setmana vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)