Barça

Rousaud suspendria temporalment la recollida de signatures

Eleccions. Josep Maria Minguella assegura que, personalment, mirarà d’aturar el procés electoral si la situació pandèmica es manté

Emili Rousaud considera que s’ha d’aturar la recollida de signatures, com a conseqüència de la situació sanitària i de les últimes restriccions a la mobilitat imposades per la Generalitat. Ho ha dit en la presentació de l’organigrama directiu que proposa la seva precandidatura, aquest migdia, en un acte al Tennis Pompeia de Barcelona.

Aquestes han estat les manifestacions de Rousaud i de Josep Maria Minguella, que l’acompanya en la precandidatura:

Dificultat per les restriccions sanitàries d’aconseguir signatures: “El tancament municipal perjudica la recepció de signatures. Limitem el dret als nostres socis d’avalar la candidatura que més els agrada. Potser convindria fer una suspensió temporal per reprendre el procés quan s’aixequin les restriccions a la mobilitat.”

“Tinc la sensació que si, el dia 24, no es controla la pandèmia, no se celebraran les eleccions en la datat prevista”

“Ahir em van trucar quatre precandidats preocupats pel tema. Vaig dir de fer una acció conjunta. No hem de recórrer fora dels òrgans del club, perquè és el club qui convoca.”

L’opinió de Minguella: “Algú hauria de tenir sentit comú. Si segueix així la cosa, personalment buscaré la manera d’aturar el tema. No es pot tancar la gent a casa i, per altra banda, fer buscar signatures.”

L’enquesta que dona Laporta favorit: “Quan es va fer l’enquesta, entre el 19 i el 22 de desembre, nosaltres no ens havíem presentat. No havíem fet reunions amb socis i penyes. No reflecteix la nostra feina l’enquesta. Tinc la sensació que passarem el tall, estem convençuts. Som una alternativa. La idea de la polarització en dos candidats és poc adient. Recordo algunes eleccions passades en què alguna candidatura amb una intenció de vot molt superior a la resta i el soci va decidir una cosa diferent al que preveien les enquestes. La mostra, a més, em va semblar petita respecte l’univers. espero noves enquestes. Creiem que som una tercera via, respecte del Víctor i el Joan.”

Quantes signatures té: “Portem més de cent signatures aconseguides. Amb les compromeses, podem arribar a passar el tall. Ara bé, aquesta circumstància inesperada que frena la mobilitat. Segons el sentit comú, jo faria una suspensió temporal i, en el moment que s’aixequi la restricció entre municipis que es tornin a poder aconseguir signatures. El més perjudicat serà el soci que no podrà avalar una precandidatura. Si no se suspengués, no podem preveure la situació sanitària del dia 24.”

Minguella, sobre el control del finançament de les precandidatures: “Perquè no es controla el finançament de les candidatures? Aquí pot venir un lituà, posar diners en una candidatura i que el Barça sigui seu. Ningú controla la despesa de cada precandidat. Això hauria d’estar establert als estatuts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)