Barça

Koeman: “Luis Suárez? No és jugador nostre”

Roda de premsa. Ronald Koeman. Prèvia Athletic-Barça

Ronald Koeman ha comparegut aquest vespre en roda de premsa. La compareixença estava prevista pel migdia, però les proves PCR a les quals s’ha hagut de sotmetre l’equip han fet canviar els plans.

Aquestes han estat algunes de les valoracions del tècnic holandès, en aquesta prèvia de l’Athletic-Barça:

Ronald Koeman, ha lamentat que el seu equip no pugui gaudir demà de l’ambient de San Mamés, on l’esperarà el nou Athletic de Marcelino García Toral, en partit ajornat de la segona jornada de Laliga Santander: “Per a qualsevol jugador, sempre es necessita públic. Recordo San Mamés, amb un equip que donava la cara sempre. Era fantàstic jugar allà. Malgrat no hi hagi públic, hem de tenir la motivació per nosaltres mateixos, sense pensar en la grada. És complicat per a nosaltres, però també per a ells”.

El preparador holandès ha parlat sobre el relleu a la banqueta del conjunt biscaí, però creu que encara és aviat per veure un canvi en la manera de jugar, “perquè el nou entrenador només ha treballat dos dies”. “L’Athletic és un equip que sempre dona la cara a casa i aposta pel joc físic. Sé que fins ara jugaven un 4-2-3-1 (amb Garitano) i que Marcelino gairebé sempre ho fa amb un 4-4-2. Hem d’estar preparats per als dos sistemes”, ha apuntat.

Preguntat per Antoine Griezmann, que ha perdut la titularitat en els últims partits, Koeman ha volgut treure-li ferro: “Parlo molt amb ell. M’agrada perquè és un noi molt obert i sap el que ha de millorar. Si juguem amb tres migcampistes hem de buscar la millor fórmula amb tres davanters. Messi, ja ho veiem. Ousmane està millorant... he de triar entre molts i no es pot jugar sempre amb els mateixos”.

Preguntat sobre Luis Suárez, ha dit això: “No m’agrada contestar preguntes sobre Luis Suárez perquè ja no és jugador nostre. El respecto, però nosaltres tenim als nostres davanters i hem de millorar amb la gent que tenim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)