Barça

El Barça es llueix en el derbi al Camp Nou

Barcelona 5 - Espanyol 0

Barcelona 5 Espanyol 0

BARÇA:Paños; Torrejón (Hermoso, 55’), León, Pereira, Serrano (Leila, 75’); Bonmatí (Oshoala, 65’), Guijarro (Hamraoui, 75’), Putellas; Graham (Martens, 65’), Caldentey i Crnogorcevic.ESPANYOL:Montse; Débora, Turmo (Xenia, 76’), Nicart, Elba; Vanegas (Extremera, 53’), Soldevila; Maya (Dulce, 75’), Anaïr (Letti, 62’), Szymanowski (Brenda, 62’); i Laura.GOLS:1-0 (45’) Putellas. 2-0 (50’) Torrejon. 3-0 (53’) Serrano. 4-0 (72’) Melanie. 5-0 (85’) Crnogorcevic.ÀRBITRE:Gil Casado.T.G.:a la visitant Vanegas.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada, al Camp Nou.

El Barça ha complert els pronòstics i ha aconseguit la victòria en el derbi contra l’Espanyol, en un partit disputat al Camp Nou per primera vegada per l’equip femení blaugrana, en 50 anys.

El partit ha estat un atac-i-gol de l’equip de Lluís Cortés des dels primers instants. L’Espanyol s’ha intentat defensar i arribar a la porteria rival al contraatac però ho ha fet amb comptades ocasions. El primer xut de les blanc-i-blaves ha arribat al minut 25; aleshores, el Barça fins i tot havia estavellat una pilota al pal. La feina encomiable de destrucció del conjunt de Rubén Casado ha quedat feta miques a partir de la primera diana de Putellas, amb una rematada de cap des de dins de l’àrea, just abans del descans. En el segon temps, el Barça no ha perdonat i ha incrementat la diferència en el marcador amb accions de Torrejón, col·locant la pilota al fons de la xarxa després d’un rebot, i de Serrano, que ha rebut fora de l’àrea i ha superat amb un potent xut Montse Quesada. Martens, després que Lluís Cortés fes entrar més artilleria, ha fet el quart gol amb un cop de cap aprofitant una centrada i en el tram final, un xut des del lateral de Mapi León ha rebotat en Crnogorcevic i ha suposat la cinquena diana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)