Barça

Farré: “Seria injust que no valguessin les signatures si se suspenen les eleccions”

Eleccions. El precandidat, que assegura que està molt a prop d’assolir les signatures, sospita que s’ajornarà la data electoral

Jordi Farré tem que les signatures recollides fins ara no siguin vàlides en el cas que se suspengui la data electoral del 24 de gener per culpa de la pandèmia. El precandidat ha presentat, aquest migdia, a la seu de ‘Nou impuls Barça’, les seves propostes per a l’Espai Barça i la Fundació FCB. Farré assegura una fórmula de finançament més sostenible per a l’Espai Barça que la de l’endeutament amb Goldman Sachs, a través d’un acord amb un concessionari per a l’explotació dels nous espais. En aquest sentit, segons Albert Vilalta, membre del projecte de Farré: “L’Espai Barça seria del club, però s’establiria un contracte amb un tercer, a canvi dels drets d’explotació durant uns anys. A efectes de cash, sortiria a cost zero.” Vilalta aposta per remodelar el Camp Nou i calcula que caldria “un any per fer el projecte de l’Espai Barça i dos per fer les obres.”

Jordi Farré ha assegurat també que hi ha empreses importants interessades en aquesta idea. “Una empresa financera i un operador que voldria explotar directament l’Espai Barça”. Segons el precandidat, el Palau blaugrana és clau. “Ens demanen l’explotació d’aquest recinte per fer concerts. Necessitem un pavelló amb 20.000 seients.” El precandidat promet també un projecte sostenible mediambientalment, entre altres coses per l’aprofitament de l’energia generada a les instal·lacions del club.

Farré assegura, per altra banda, que la massa salarial de la primera plantilla masculina no tornarà a superar el 60% del pressupost del club. En aquest sentit, considera que els límits establers per LaLiga faran que els futbolistes, a igualtat d’oferta econòmica, triïn la del Barça.

Quant a la Fundació, Jordi Farré planteja una gestió transparent i exemplar, treballant de manera participativa i fent us de les noves tecnologies. “Hi ha molt camí per recórrer”, segons Àlex Angosto. “Hem de convertir la Fundació FCB en la nova Unicef. Ha de ser una marca de referència al món”, sentencia Farré.

Aquestes han estat algunes de les respostes de Jordi Farré a la premsa:

Creu que se celebraran les eleccions el 24 de gener?: “Espero que si. El Barça necessita estabilitat i un president triat pel soci. L’errada va ser no fer les eleccions de seguida que va entrar la junta gestora. Tusquets sabia que al gener estaríem pitjor que al desembre. Em sembla una irresponsabilitat total el que va fer. Ara crec que s’han de fer les eleccions, posant tots els topalls que calguin. Però no sé què passarà. Per les últimes informacions, em consta que s’hauran d’aturar. Dilluns presentarem les signatures. Estem molt a prop d’assolir l’objectiu.”

Què li sembla que no siguin vàlides les signatures en cas que se suspenguin les eleccions?: “Seria una injustícia total. La feina que hem fet és tan gran, hem dedicat tants recursos, tant d’esforç. Si el dilluns presentem les signatures, haurien de ser vàlides i, si s’han d’aturar les eleccions, la primera fase de les eleccions hauria de quedar validada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)