Barça

Laporta: “No podem estar més temps sense lideratge”

Eleccions. El precandidat considera que seria un greu error aplaçar el termini per la recollida de signatures o les eleccions

Joan Laporta no vol sentir a parlar d’aplaçar el termini per la recollida de signatures o les eleccions a la presidència del club. Aquest és el desig d’altres precandidatures, com les encapçalades per Emili Rousaud o Xavi Vilajoana. “El club no pot estar més temps sense president i junta, sense lideratge per redreçar la situació econòmica. ja es va dir que serien el 24 de gener i han de ser així. No hi ha raons objectives per suspendre les eleccions.”. Laporta, que ha assegurat que ha tingut les “mateixes possibilitats i obstacles que tots els altres”, creu que si s’aplacen es donaria peu a possibles impugnacions i ha assegurat que s’han establert mecanismes perquè es pugui votar amb garantia sanitària.

L’ex president ha censurat els moviments fets per altres precandidats. “Són ex directius que van patir una moció de censura i van intentar dilatar-la també. Van voler que no es fes. No es poden atendre aquestes peticions. No oblidem perquè s’han convocat anticipadament aquestes eleccions. Per una mala gestió. No podem estar sense junta en un moment tan important de la nostre història.”.

Laporta també ha explicat que la pancarta de “Ganas de volver a veros” que van penjar a Madrid serà trossejada i que els socis que vulguin un tros hauran de fer una contribució que anirà destinada a un projecte social de la Fundació del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)