Barça

La Junta Electoral del Barça manté el calendari

La junta electoral del FC Barcelona ha decidit mantenir el termini i les condicions previstes en el calendari electoral publicat en la convocatòria de les eleccions en relació amb la recollida de les butlletes de suport, i la confirmació que la data límit per a l’aportació de les butlletes de suport amb les propostes de les candidatures és l’11 de gener de 2021.

La junta es va reunir dimarts després de la petició d’algunes precandidatures perquè s’estudiés la possibilitat d’aplaçar o endarrerir el procés de recollida de signatures tenint en compte les noves restriccions de mobilitat decretades per la Generalitat de Catalunya. Després de consultar amb la Secretaria General de l’Esport, la resposta que han rebut és que es pot mantenir el calendari establert. El Procicat i la Secretaria General de l’Esport han confirmat que les seus de les precandidatures electorals podran estar obertes entre avui i l’11 de gener i que es permetrà al personal adscrit a les precandidatures, formalment acreditats, la seva mobilitat per recollir les butlletes de suport amb el corresponent certificat d’autoresponsabilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)