2a divisió FEF

La copa al marge per afrontar la dura realitat

Copa. L’Olot acaba satisfet de la imatge donada davant de tot un primera com l’Osasuna, però ara ja centra tots els seus esforços en l’últim duel de la primera volta de la primera fase de la lliga contra l’Espanyol B, també al municipal diumenge a les 16:30 h

Després de viure una nit de somni i enfrontar-se a un equip de la màxima categoria com l’Osasuna, l’Olot, tot i que va perdre, va poder mostrar als aficionats i espectadors televisius bona part del seu repertori pel que fa a la proposta de joc i filosofia. Si bé el gol navarrès tot just en el minut 2 va deixar encara més glaçat tot l’ambient (les graderies presentaven una imatge trista sense públic), els jugadors de Raúl Garrido van agafar el timó del partit i van passar a dominar un Osasuna que intentava fer mal a través de la seva qualitat als metres finals, però que anava de bòlit a la sala de màquines i a la zona defensiva.

Satisfets amb el treball de tots i la imatge mostrada a l’exterior, els olotins ja preparen, i només se centren, en el partit que disputaran diumenge, també al municipal, contra l’Espanyol B (16:30 h), l’últim enfrontament de la primera volta de la primera fase de la lliga.

Els olotins començaran la jornada com a cuers del subgrup A del grup tercer de segona B després que dimecres el Prat superés l’Andorra en un partit ajornat en el seu dia pels casos de Covid-19 en el conjunt andorrà (1-0).

Tot i la posició, per ara anecdòtica, en la classificació, els garrotxins estan només a quatre punts del tercer, que lluitaria per l’ascens a segona A en una segona fase, i a dos de la batalla per accedir el curs vinent a la primera divisió FEF: “Amb el 0-2 hem començat a pensar a gestionar els recursos amb vista a diumenge. Tots els que han vist el partit per la televisió han pogut veure un Olot que planta cara amb el seu estil, per això sortim reforçats del partit. Teníem la il·lusió de viure un moment així, però ara ja hem de girar full”, deia Raúl Garrido, el tècnic de l’Olot, en la conclusió del matx contra l’Osasuna. El valencià puntualitzava: “Fa setmanes que dic que l’equip està creixent però tenint en compte com hem competit en la copa confirmem que estem molt bé i en línia ascendent, amb aquesta idea sortirem diumenge al camp per enfrontar-nos a l’Espanyol B.”

La confiança i la moral de la plantilla de l’Olot està a l’alça i el fet de jugar tres de les pròximes quatre jornades a casa, on fa més d’un any que no perd en la lliga, és un altre motiu per a l’optimisme olotí encara que els rivals seran molt durs.

Després de rebre el filial blanc-i-blau, l’Olot farà el mateix contra el Cornellà, visitarà l’estadi Johan Cruyff per enfrontar-se al Barça B, i tornarà a jugar a casa contra el Nàstic, un calendari que fa basarda coincidint amb un mes de gener temible i clau per al futur immediat de l’equip.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)