Barça

Freixa proposa reduir els mandats a quatre anys i eliminar-ne la limitació

Toni Freixa vol premiar la fidelitat dels socis i si és escollit president crearà un programa de fidelitat que ponderarà els socis més fidels, com per exemple a l’hora d’obtenir entrades per les finals. Per a diversos col·lectius, entre els quals els socis sense abonament, posaran a la venda paquets d’entrades a preus d’abonament. Freixa té clar que no vol seguir fomentant el Seient Lliure perquè el que vol és que el soci participi de les activitats del club. Per això, si existeix el Senat del Barça amb els socis de més edat, també apostar per crear el Consell de Joves. “Aquest consell estarà format per 500 joves d’entre 18 i 30 anys i serà un òrgan de caràcter consultiu que també formarà part de l’Assamblea.”, assegura.

La precandidatura liderada per Freixa vol retocar els estatuts per introduir alguns canvis. Els principals serien reduir els mandats a quatre anys i també eliminar la limitació de dos mandats a la presidència perquè entén que només els socis haurien de decidir quan s’acaba un projecte d’un president. Com també duu en el seu programa Jordi Farré, volen impulsar una borsa de treball per als socis, que en igualtat de capacitats amb un altre candidat tindrien prioritat per entrar a treballar en el club. Freixa, que no pensa apujar les quotes, també manté que faran l’Espai Barça tal i com està previst.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)