Barça

Koeman: “El Cornellà? Amb aquest calendari és positiu estalviar-nos un desplaçament”

Roda de premsa. Ronald Koeman. Prèvia Granada-Barça

El tècnic Ronald Koeman ha comparegut fa uns instants en roda de premsa, en la prèvia del Granada-Barça de demà a Los Cármenes (18.30 h). Aquestes han estat les seves valoracions més destacades:

Sobre les opcions reals de guanyar la supercopa

“Hem d’anar partit a partit. No estem en una situació en què puguem pensar ara ja en la supercopa. La nostra situació en la lliga ens obliga a pensar primer en el Granada. Hem de guanyar primer aquest partit.”

Guanyar el Granada implica fer el 9 de 9 fora de casa

“Sabíem que era una setmana important amb tres partits a fora de casa. No podem perdre més punts i això és una pressió altíssima per a l’equip.”

Pedri i l’Eurocopa

“No és la meva decisió que pugui acabar formant part de la llista final. Podem dir moltes coses positives sobre Pedri. La seva trajectòria en aquesta temporada està sent molt bona. Per la seva edat ho està fent molt bé. Els joves, per això, hem de tenir clar que pot tenir alts i baixos. Ara està a un gran nivell però tampoc hem d’anar massa ràpid.”

El Cornellà, rival en la copa

“El Cornellà va fer un bon partit contra l’Atlético. Tindrem també els informes de l’staff del Barça B, que han jugat contra ells recentment en la lliga. Ens haurem d’adaptar a la gespa artificial. Serà un partit interessant. És positiu que no haurem de viatjar a fora de Catalunya.”

Sobre Ilaix Moriba

“Aleñá ha marxat cedit al Getafe i Ilaix és una possibilitat que entri en la convocatòria pel partit contra el Granada.”

Més baixes en el mercat d’hivern a part d’Aleñá

“Els jugadors que penso que és millor per a ells buscar una sortida, ja els hi hem comunicat això. Ho ha fet Ramón Planes. Sense dir noms, per alguns futbolistes, per la seva joventut, ara mateix el millor és buscar minuts en un altre lloc. Els joves han de jugar. No poden estar un any sense jugar. No és bo per la seva progressió com a jugadors.”

Sobre el bon moment de Dembélé

“Dembélé ha millorat físicament. Ousmane ha tingut molta mala sort fins ara amb les lesions. És molt complicat viure una situació així, però sabem que té molt nivell com a jugador i ara està físicament bé. Ara està alegre i té confiança en el seu joc. Les seves qualitats individuals ens ofereix coses positives com a equip i confiem que pugui estar a aquest nivell durant molt temps més.”

Fitxatges a l’hivern

“Volem millorar la plantilla en aquest mercat. En algunes posicions ens cal competència. Però com he dit altres dies, m’adaptaré a la situació del club.”

Messi, més feliç?

“Messi és un guanyador. És un jugador que li encanta jugar i entrenar. Ara està feliç pel seu rendiment. Però des del primer dia ha fet el màxim per aquest equip.”

Sobre Griezmann

“Qualsevol jugador necessita confiança en ell mateix. Jo puc parlar amb ell, però al final la clau la té el propi jugador. Antoine treballa en cada partit, l’altre dia va recuperar moltes pilotes, va donar una assistència a Messi i ara li toca marcar, perquè això també li donarà encara major confiança.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)