Més futbol

Es retira Wayne Rooney

Anglaterra. El llegendari atacant, que compaginava els càrrecs de jugador i d’entrenador al Derby County, no tornarà a trepitjar un terreny de joc

Wayne Rooney no tornarà a trepitjar un terreny de joc com a futbolista. El ja llegendari atacant de Liverpool, que fins avui compaginava els càrrecs d’entrenador i de futbolista amb el Derby County, ha confirmat que no es tornarà a vestir de curt posant punt i final a una trajectòria gloriosa, en què ha aconseguit convertir-se en el màxim golejador de la història d’un club com el Manchester United (253) i també el màxim artiller de la seva selecció, l’anglesa, amb 53 dianes en 120 partits. Amb 208 gols, a més l’ariet de Liverpool és el segon màxim golejador de la història de la Premier League.

Fitxat pel Manchester United quan encara tenia 19 anys i després d’haver-se convertit en un talent precoç amb la samarreta de l’Everton, Rooney tanca la seva carrera havent guanyat cinc vegades la Premier League i havent-se proclamat campió d’Europa amb els red devils el 2008, quan van guanyar el títol en la tanda de penals al Chelsea. Ara, seguirà dirigint el Derby County, amb el qual té contracte fins el 2023.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)