2a divisió A

Brandon fitxa pel Leganés

L’atacant, que va militar la campanya passada al Girona i que buscava un equip on tenir minuts després de la greu lesió al genoll, aterra al conjunt madrileny com a cedit

Brandon Thomas jugarà al Leganés fins a final de temporada. L’atacant mallorquí, que el curs passat va reforçar al Girona al mercat d’hivern on va oferir molt bones prestacions fins que es va lesionar greument el genoll, s’enrolarà al conjunt madrileny, un dels aspirants a l’ascens a primera divisió.

D’aquesta manera, Brandon, que buscava equip per tenir minuts després de la lesió, s’allunya definitivament del Girona per aquest curs. El davanter de 25 anys aterra al Leganés cedit per Osasuna i segueix el camí d’Ignasi Miquel i Asier Riesgo, jugadors dirigits el curs passat per Pep Lluís Martí al Girona, que es retroben amb el tècnic a Butarque.

Lesionat en un entrenament amb el Girona el passat mes de març, Brandon va reaparèixer al desembre i ha participat en dos partits de copa aquesta temporada amb l’Osasuna. Amb el Leganés serà presentat en els propers dies i lluirà el dorsal número 7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)