2a divisió FEF

Eder Sarabia, emocionat amb el nou projecte

2a divisió B. El tècnic, després de guanyar experiència ajudant Setién, té com a objectiu portar l’Andorra al futbol professional

El nou entrenador de l’Andorra, Eder Sarabia, ha assumit el repte de portar l’Andorra a la segona divisió. El tècnic ha estat presentat al capdavant de l’equip, amb qui debutarà aquest diumenge contra l’Espanyol B, i es mostra ambiciós pels reptes que té al davant. “Hem d’utilitzar l’experiència i els coneixements que hem anat acumulant per poder arribar a complir els objectius junts”, ha dit.

El propietari del club i l’entrenador de l’equip tricolor van coincidir al Barça, on Sarabia, juntament amb Setién, va sortir per la porta del darrere. “Que Gerard Piqué m’hagi escollit per a aquest projecte silencia alguns rumors que es podien pensar o mal interpretar”, ha aprofitat per dir l’entrenador. “És cert que hi ha moments en els partits, hi ha tensió, no negarem que dins del vestidor es discuteix, que en aquell famós descans a Vigo va passar el que va passar, però són coses que no van enlloc i que s’entenen com a part de la nostra feina.” Sarabia s’ha emocionat quan ha parlat de Quique Setién. “Per mi ha estat una persona molt especial, després del meu pare és la persona més important que m’he trobat al món del futbol. [...] Serà un dels meus principals crítics”, ha afirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)