3a divisió FEF

Diaby decideix

3a divisió. El Peralada supera el Banyoles a casa amb un gol del migcampista a les acaballes del partit

Peralada 1 Banyoles 0

PERALADA:Aroca, Dalmau (Carles Puig, 68’), Micaló, Sergi Romero, Coro, Èric Vilanova, Diaby, Ritxi (Buba,58’), Arnau Ortiz (Muritala, 68’), Josu i Adrià Casanova (Seomgyu, 84’).BANYOLES:Bartrina, Pau Ribas, Botxi, Nil Congost, Roura, Venzal, Monchi, Dembo (Fàbregas, 46’), Moha (Ferru, 72’), Pimentel (Andreu, 72’) i Momo (Bargalló, 56’).GOLS:1-0 (80’) Diaby.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:als locals Vilanova i Josu; i al visitant Nil Congost.COMENTARI:Abans del partit es va guardar un emotiu minut de silenci en record de Sergi Murga. Una samarreta del Peralada amb el dorsal 5 va ser present durant els noranta minuts al lateral del camp en record seu.

El Peralada i el Banyoles necessitaven urgentment una victòria ahir al municipal xampanyer i finalment va ser el conjunt local qui es va poder endur els tres punts. Tres punts tan importants com treballats, ja que el partit va estar del tot obert fins als minuts finals, quan va arribar el gol del migcampista del Peralada Salim Diaby quan més a prop de la victòria semblava que podia estar el conjunt banyolí.

Els locals van ser els primers que van tenir possibilitats d’obrir el marcador, posant en la primera part una marxa més. Sobretot en els primers minuts, quan van tenir el partit controlat en tot moment i van arribar amb cert perill a l’àrea rival tot i no arribar a generar grans accions de perill més enllà de xuts llunyans de Diaby, Arnau Ortiz o Èric Vilanova, que o bé Bartrina va resoldre sense problemes o bé no van trobar porteria.

El Banyoles, que en els últims minuts de la primera part ja s’havia tret la son de les orelles i fins i tot havia tingut una ocasió prou bona a les botes de Moha, va igualar les forces en la segona part, tot i que quan només s’havien jugat cinc minuts va ser Adrià Casanova qui no va arribar a rematar per molt poc una passada de la mort de Coro que hauria avançat el Peralada. De fet, amb el pas endavant del Banyoles els locals també van tenir espais per arribar alguna vegada més a l’àrea de Bartrina amb perill. Pime i Abel Fàbregas, que debutava ahir, van tenir les dues grans ocasions dels banyolins per obrir la llauna, però no van trobar porteria per molt poc. En canvi, just després, Diaby va sorprendre a tothom amb un cacau ras des de la frontal després d’una jugada de Muritala per deixar clavat Bartrina i marcar l’únic gol del partit. Perquè fos definitiu, però, els locals van haver de patir. Abel i Bargalló van tenir bones oportunitats d’empatar abans del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)