3a divisió FEF

Moviments entre els propis equips gironins

3a divisió. El Peralada va acordar la rescissió amb Cristian del Pozo i el Girona B va fitxar Iván Amoedo als xampanyers i va cedir Jandro a l’Horta

En el darrer dia del mercat de fitxatges d’hivern, el Peralada i el Girona B es van convertir en els grans protagonistes entre els quatre representants gironins a tercera divisió. Els dos van fer dos moviments en les darreres hores en les seves plantilles; el més destacat, el fitxatge per part del filial gironí del migcampista del conjunt de l’Alt Empordà Iván Amoedo. A més, els blanc-i-vermells van cedir fins al final de la present campanya Jandro a l’Horta, i els xampanyers van rescindir al davanter Del Pozo.

Amoedo torna a casa

Després de posar punt final a tretze temporades en els equips formatius del Girona fa dos estius, el migcampista Iván Amoedo tornarà a defensar l’escut que porta al cor un any i mig després. El gironí ha disputat enguany vuit partits amb el Peralada (541 minuts) i ara intentarà ajudar el filial blanc-i-vermell a classificar-se per a una segona fase que permeti a l’equip dirigit per Àxel Vizuete lluitar per l’ascens a segona B.

A més de la sortida d’Amoedo, el Peralada també va fer oficial en el darrer dia la rescissió de Cristian del Pozo (només quatre partits i 59 minuts de joc) i, tot i les dues sortides, l’entitat empordanesa es va quedar sense poder incorporar cap nou jugador per a la plantilla dirigida per Albert Carbó.

També en l’apartat de baixes, el Girona B va acordar la de Jandro, en aquest cas, cedit fins al final del present curs a l’Horta, un equip també del subgrup B.

El Banyoles i la Unió, quiets

Els del Pla de l’Estany ja van moure totes les peces que podien en els dies previs al tancament –Abel Fàbregas i Lluís Bargalló van arribar, i Jam i Henry marxar–, mentre que el Figueres s’ha mantingut aturat, tot i que la baixa de llarga durada de Bech li pot oferir un comodí. En cas de ser catalogada com a lesió greu, els figuerencs podrien incorporar un efectiu per pal·liar la baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)