2a divisió FEF

Genar Fornés deixa el Llagostera per tornar a l’Espanyol B

2a divisió B. El lateral esquerre havia participat en vuit enfrontaments (596 minuts de joc) però el club blanc-i-blau ha volgut recuperar al futbolista per reforçar al seu filial

Genar Fornés ha deixat la disciplina del Llagostera pocs mesos després d’arribar cedit per l’Espanyol, després que el conjunt periquito n’hagi reclamat la seva tornada per reforçar al seu equip filial, precisament un rival directe per als llagosterencs. El lateral esquerre ha participat en vuit partits de lliga (596 minuts de joc) des d’una banda esquerre de la defensa que s’ha repartit amb Aleix Roig.

El Llagostera va obtenir la cessió per part de l’Espanyol de Genar Fornés i Pau Salvans, que sí continuarà com a blau-i-vermell, poc abans de començar el nou curs, però les necessitat dels espanyolistes han precipitat els esdeveniments. Per la banda esquerra, els d’Oriol Alsina tindran ara a Aleix Roig i David Bigas, a qui se li ha activat la fitxa després de superar la seva greu lesió.

Amb la baixa de Genar, el Llagostera té dues fitxes per a futbolistes majors de 23 anys lliures i una per a menors de 23. La direcció esportiva del club dirigit per Isabel Tarragó regirarà el mercat de jugadors a l’atur per intentar reforçar en breu a la plantilla sempre que els futbolistes compleixin amb els requisits buscats pels tècnics i també amb les exigències econòmiques de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)