2a divisió FEF

Això és el municipal

2a divisió B. El Llagostera supera el Lleida amb un gol de Julen Monreal a l’inici en un partit de molt sacrifici

Llagostera 1 Lleida 0

LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez, Julen Monreal, Diego, Bigas; Manchón (Juvi, 91’), David García, Cortés; Gil (Maynau, 72’), Duba (Guiu, 72’); i Sascha.LLEIDA:Pau Torres; Pladevall (Abraham, 58’), Simic, Fall (Alpha, 80’), Eneko (César, 80’); Chavero; Álvaro González, Torras (Jauregui, 66’), Quim Araujo (Yasser, 66’), Abel Molinero; i Raúl.GOLS:1-0 (14’) Julen Montreal.ÀRBITRE:Damato Pedreira.T.G.:als locals Gil, Duba, Sascha, Pere Martínez i Marcos; i als visitants Quim Araujo i Pladevall.

El Llagostera va tornar ahir al municipal i va tornar l’alegria. Després de tres partits seguits a fora els gironins van guanyar el primer partit a casa del 2021. I no només això. Ho van fer contra tot un Lleida i recuperant una de les seves millors virtuts d’aquesta temporada, com és la solidesa defensiva. Però va haver de suar, i molt, ja que els gironins es van avançar aviat amb el gol de Julen Monreal i després van haver de resistir en un partit que va tenir una intensitat altíssima.

Des de ben aviat va quedar clar que seria un partit travat. Els dos equips van poblar molt el mig del camp i això va dificultar molt que uns i altres poguessin lligar quatre passades seguides. Per tant, el joc directe va ser protagonista des de ben aviat, acompanyat de constants interrupcions i intents a pilota aturada. Precisament en una acció d’estratègia va ser com el Llagostera va marcar la diferència, i és que quan no s’havia complert el primer quart d’hora Julen Monreal va fer l’1-0 rematant de cap al primer pal un córner servit per Cortés.

L’avantatge en el marcador va donar ales al Llagostera, que es va trobar molt còmode sobre el camp. Sobretot perquè el guió del partit va anar cap allà on li interessava. El Lleida es va capficar en jugar per banda i buscar centrades a l’àrea on Diego, Julen i tota la defensa local van estar imperials. Passaven els minuts i no hi havia manera que el Lleida generés perill. De fet, Marcos només va haver de fer una intervenció –de molt mèrit, això sí– en un xut d’Abel Molinero en la segona part. Els gironins, en canvi, van tenir alguna altra bona ocasió per fer el segon, tot i que tampoc van acabar d’afinar la punteria. No els va fer falta, i és que ja ho havien fet tot: gol d’estratègia i defensa perfecta. I així és com es guanya al municipal de Llagostera.

Hem fet un partit molt complet contra un molt bon rival; la victòria és justa i aquests tres punts ens donen moltes ales
Ja fa una pila de partits que no perdem a casa i una pila de partits que no encaixem gols