El Girona B guanya el derbi i és segon

3a divisió. El Banyoles rep l’1-0 en un penal discutit (10’), busca la reacció i encaixa el segon en l’últim minut

Girona B 2 Banyoles 0

GIRONA B:Jonatan, Joel Bona, Dan Coll, Pau Resta, Ferran, Jofre, Amoedo (Sergi Benítez, 86’), Joel Priego (Arnau, 86’), Gonpi (Suli, 63’), Dawda (Pau Víctor, 71’) i Pachón.BANYOLES:Bartrina, Roura (Ignasi, 71’), Botxi, Ferru (Abel Fàbregas, 58’), Ivan, Venzal, Andreu (Dembo, 82’), Monchi (Èric Gispert, 58’), Bargalló, Nil i Pimentel (Jallow, 71’).GOLS:1-0 (9’) Gonpi, de penal. 2-0 (90’) Sergi Benítez.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Amoedo, del Girona B, i Hassan (porter suplent) i Andreu, del Banyoles.T.V.:cap.

El Girona B va aconseguir els tres punts del derbi contra el Banyoles disputat a Riudarenes, va enllaçar la segona victòria i se situa en el segon lloc, empatat amb el Sant Andreu, que va acabar sense gols el duel contra el Peralada. El duel entre el Girona B i el Banyoles va ser obert, sense gaires ocasions de gol, i no es va decidir fins a l’últim minut, en què els de Vizuete van marcar el 2-0 en un contraatac.

El filial va marcar l’1-0 gràcies a un penal pel qual els banyolins van protestar a l’àrbitre, que va castigar una entrada d’Andreu a Gonpi. L’extrem va superar Martí Bartrina (10’). Tot i el gol rebut, el conjunt de Kiku Parcerisas va completar una bona primera part, sense més ensurts al darrere. De perill, n’hi va haver ben poc a les dues àrees. El porter local Jona va refusar un xut de Bargalló (36’).

Amb l’avantatge mínim per als d’Àxel Vizuete, el partit es va mantenir obert. Els gironins volien amenaçar Bartrina amb alguna arrencada al contraatac, com per exemple un xut de Joel Priego (64’). A l’altre costat, als banyolins els va costar generar perill. Abel va provar un xut que va marxar desviat (75’). I ja a punt d’entrar en el temps afegit, en una altra jugada de contraatac, Pachón va assistir Sergi Benítez, que va resoldre el duel.