Tan a prop de perdre com de vèncer

3a divisió. El Peralada suma un bon punt al camp del Sant Andreu després que Aroca aturés un penal i altres ocasions locals, però que Carles Puig disposés de dues ocasions per fer el 0-1 al final

Sant Andreu 0 Peralada 0

SANT ANDREU:Arnau, Llamas, Kilian, Oumar, Noguera, Juanan, Murías (Roger García, 62’), Carreón, Xavi Ferrón (Baquero, 62’), Kuku i Marcel Serramitja (Poves, 81’).PERALADA:Aroca, Dalmau (Carles Puig, 68’), Romero, Micaló, Coro, Diaby, Ritxi Mercader, Josu, Arnau Ortiz (Buba, 68’), Muritala (Papa, 68’) i Adrià Casanova (Roger Cunill, 82’).ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:a Murías, Llamas, Ritxi, Kuku, Micaló i Josu.T.V.:cap.COMENTARI:El Peralada va sumar un puntàs contra el Sant Andreu en un camp exigent com el Narcís Sala (0-0). El conjunt xampanyer va aguantar-se en el partit gràcies a les intervencions providencials del seu porter, David Aroca, que fins i tot va aturar un penal, i hauria pogut aconseguir els tres punts si Carles Puig hagués aprofitat alguna de les dues ocasions que va tenir al final –la més clara va arribar a topar amb el travesser–. La primera part va ser igualada però sense gaires moviments. L’equip local va intentar-ho a través de la pilota aturada, i els empordanesos en jugades aïllades. En la segona part, però, la lluita entre Kuku i Aroca va viure el moment àlgid quan en el minut 54 el porter del Peralada va aturar una pena màxima a l’exdavanter del Llagostera després que el col·legiat xiulés penal per unes suposades mans. Aroca va tornar a intervenir en un xut creuat també de Kuku (63’) i va evitar el perill després d’una rematada de Noguera en el llançament d’un córner (69’). En el tram final, els d’Albert Carbó van jugar les seves cartes i Carles Puig va estar a punt de fer saltar la banca amb dues ocasions immillorables. La primera després d’estirar el peu gràcies a una centrada de Ritxi (85’), i la segona, la més clara, quan va aprofitar una passada de Buba per fer un xut que entre Arnau i el travesser van rebutjar (88’).