Champions

Naggelsmann contra la crisi ‘red’

Champions League. El Liverpool visita el RB Leipzig a Budapest immers en un dels moments més baixos des que Jürgen Klopp n’és entrenador i encara amb futbolistes fonamentals, sobretot a l’eix de la defensa, de baixa

Vuitens de final

Anada

Leipzig - Liverpool

21 h (M. LdC1)

Barça - PSG

21 h (M. LdC)

Sevilla - Dortmund

d, 21 h (M. LdC)

Porto - Juve

d, 21 h (M. LdC1)

Atlético - Chelsea

23/2

Lazio - Bayern

23/2

Atalanta - R. Madrid

24/2

B. M’Gladbach - City

24/2

La Champions League torna en plena crisi de resultats del Liverpool, campió fa dos anys i que va pel camí de ser destronat de la seva Premier League per una crisi de resultats que dura des de principis d’any i que s’ha sumat a l’allau de lesions que l’obligarà aquest vespre a visitar el Leipzig a Budapest –els ciutadans anglesos no poden entrar a territori alemany per restriccions de Covid– amb un cabàs de dubtes sobre les seves espatlles. “Hem jugat alguns partits dolents recentment, però també de bons. I hem d’intentar mantenir les coses que hem fet bé”, va dir ahir el tècnic del Liverpool, un Jürgen Klopp que viurà un trepidant duel directe contra el seu compatriota Julian Naggelsmann, un dels entrenadors amb millor horitzó del panorama mundial.

Sense Virgil van Dijk ni Joel Matip, lesionats de llarga durada, i encara sense Diogo Jota, un dels seus flamants fitxatges de la temporada, i Joe Gómez, Klopp va confirmar ahir que tampoc ha viatjat fins a Hongria el malià Naby Keita, que arrossega problemes físics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)