Champions

Haaland deixa la seva empremta

Champions League. El gegant noruec fa un doblet que obligarà el Sevilla a viatjar a Dortmund a revertir un resultat advers

Sevilla 2 B. Dortmund 3

SEVILLA:Bounou, Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Escudero, Joan Jordán (Óscar Rodríguez, 72’), Fernando, Rakitic (Gudelj, 46’), Suso (De Jong, 70’), Papu Gómez (Óliver Torres, 60’) i En-Nesyri (Munir, 60’).BORUSSIA DORTMUND:Hitz, Mateu Morey, Manuel Akanjy, Hummels, Guerreiro (Passlack, 77’), Emre Can, Bellingham, Dahoud (Guerreiro, 88’), Marco Reus, Jadon Sancho i Haaland.GOLS:1-0 (7’) Suso. 1-1 (19’) Dahoud. 1-2 (27’) Haaland. 1-3 (43’) Haaland. 2-3 (84’) De Jong.ÀRBITRE:Danny Makkelie (neerlandès). Grogues a Óscar Rodríguez i Hummels.

Erling Braut Haaland va passar com un cicló pel Sánchez Pizjuán i el Sevilla encara va poder minimitzar els danys amb un gol al final de Luuk de Jong que li permetrà anar a Dortmund amb esperances d’aixecar una eliminatòria que ahir al descans pintava de clar color groc. Tot i avançar-se mitjançant un xut de Suso que va rebotar en Hummels abans d’entrar, el Sevilla va veure com el Dortmund replicava aviat amb un xut excel·lent des de la frontal de Mahmoud Dahoud, en el que va ser el preàmbul de minuts d’exhibició de Haaland, que amb la seva gambada habitual va foradar dues vegades la porteria de Bono i va obligar el porter marroquí a fer avortar encara un tercer intent. A la desesperada i amb un Lopetegui que va agitar l’equip amb els canvis, Luuk de Jong va connectar al fons de la xarxa una centrada d’Óscar Rodríguez que atorga un bri d’esperança per al conjunt andalús a la conca del Ruhr.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)