Champions

El Chelsea s’avança

Champions League. Els anglesos superen el domini del Porto i deixen l’eliminatòria encarrilada

Porto 0 Chelsea 2

PORTO:Machesin, Pepe, Mbemba, Manafá (Conceiçao, 83’), Sanusi, Uribe, Otavio (Vieira, 83’), Grujic, Corona, Marega (Toni Martínez, 83’), Luis Díaz.CHELSEA:Mendy, Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Chilwell, James (Thiago Silva, 80’), Kovacic (Emerson, 92’), Jorginho, Mount (Kanté, 80’), Havertz (Giroud, 65’) i Werner (Pulisic, 65’).GOLS:0-1 (32’) Mount. 0-2 (82’) Chilwell.ÀRBITRE:Vincic.T.G.:als locals Mbemba i Otavio.PÚBLIC:Sense públic al Sánchez Pizjuán.

El Chelsea va fer valer la seva superioritat a les àrees per encarrilar el seu passi a les semifinals de la Champions. L’equip de Tuchel va ser en molts moments inferior al Porto, que va gaudir del domini de la pilota, i de diverses oportunitats de gol. Però l’encert de cara a porteria va caure del costat dels anglesos, primer amb una diana de Mount, vora el temps de descans, i després amb el gol de Chilwell (85’) que va aprofitar una errada de la defensa per sentenciar l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)