Més futbol

La polivalència de Juan Domínguez

El Nàstic va presentar ahir el basc, que, per Nogués, té caràcter, potència, gol i «pot ser molt important»

«Té caràcter guanyador, és potent, té gol i pot ser un jugador molt important, ja que també ve amb moltíssima predisposició.» Així va definir Josep Maria Nogués, director esportiu del Nàstic, Juan Domínguez, que ahir va ser presentat com a nou jugador del conjunt grana. El donostiarra, que ha signat per dues temporades, arriba a Tarragona per reforçar totes les posicions d'atac, ja que la polivalència és una de les seves millors qualitats, com ell mateix va explicar. I és que el donostiarra de 26 anys va assegurar que per a ell, l'important és «jugar, ja que això ja és un premi», independentment del lloc on ho hagi de fer, ja que al llarg de la seva carrera mai ha ocupat una posició fixa, i pot actuar tant «de mitja punta com a les dues bandes». Tot i això, va dir que on més es diverteix és al mig.

El president de l'entitat, José María Fernández, també present en l'acte d'ahir, va destacar que Juan Domínguez «ja fa molts mesos que ha estat seguit pel Nàstic». El jugador basc també va aclarir que no és una decisió que s'hagi pensat gaire, ja que «el Nàstic és un gran equip i a qualsevol li agrada jugar en aquest equip».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)