Més futbol

El Nàstic fitxa Miki Martínez

El conjunt grana fa oficial el fitxatge del mig centre de 26 anys, que arriba procedent del Lleida

Format a l'Espanyol, també ha jugat al Jaén i al Sabadell, però encara mai en la segona A

Després de gairebé dues setmanes sense fitxatges, el Nàstic va oficial ahir el del migcampista osonenc Miki Martínez, que arriba procedent del Lleida i que es converteix d'aquesta manera en la cinquena incorporació del conjunt grana per a la temporada vinent. Nascut a Prats de Lluçanès fa 26 anys, el nou jugador grana –des del mes passat que sona com a futurible– compleix a la perfecció el perfil de jugador compromès i amb ganes de progressar que està buscant el conjunt tarragoní aquest estiu. I és que com dos dels altres fitxatges, Seoane i Álex Ortiz, Miki Martínez té una gran experiència a segonaB –gairebé tota la seva carrera s'ha desenvolupat en aquesta categoria– però mai ha jugat en la segona divisió A, tot i que sí a primera, amb l'Espanyol, i fins i tot ha estat internacional amb la selecció estatal sub-23, participant en els Jocs del Mediterrani del 2005.

Format a les categories inferiors del conjunt blanc-i-blau, Miki Martínez va debutar en la màxima categoria estatal un 19 de febrer del 2006 al camp del Vila-real (4-0), amb Miguel Ángel Lotina a la banqueta, i fins i tot va ser convocat per jugar la UEFA. L'estiu següent, va canviar l'Espanyol pel Getafe, d'on –sense jugar– va marxar cedit al Jaén. El curs següent va tornar a Catalunya i es va incorporar a les files del Sabadell, on només hi va estar un any. I de la Nova Creu Alta va passar al Lleida, on ha jugat les dues últimes temporades i on, com en els seus altres equips, s'ha convertit en una peça clau al mig del camp. Al costat de Jaume Delgado ha format una de les parelles més regulars de segona divisió B al doble pivot, on ha destacat per ser un jugador complet, amb un bon nivell defensiu i alhora amb arribada a l'àrea i també bon xut.

Amb el fitxatge de Miki Martínez, que serà presentat aquest tarda –al migdia el club farà el mateix amb el gallec Fernando Seoane–, el Nàstic veu reforçada una de les posicions en què tenia menys efectius com és la de mig centre, on fins ara només disposava precisament de Seoane, si –com sembla– el polivalent David Medina està destinat, com ha fet aquesta temporada, a ocupar un lloc a l'eix de la defensa.

LA FITXA

Miki Martínez Moya
Data i lloc de naixement:
28/06/1984 a Prats de Lluçanès.
Demarcació:
Mig centre.
Alçada i pes:
1,77 m i 73 kg. TEMP. EQUIP I CAT. PARTITS 2009/10 Lleida (2a B) 35 (5) 2008/09 Lleida (2a B) 31 (1) 2007/08 Sabadell (2a B) 37 (3) 2006/07 Jaén (2a B) ---- 2005/06 Espanyol B (3a) 32 (10) 2005/06 Espanyol (1a) 2 (0) 2004/05 Espanyol B (2a B) 36 (2) *Entre parèntesi, els gols marcats.

Més fitxatges imminents i a punt per dilluns

X.S.

El director esportiu del Nàstic, Josep Maria Nogués, va assegurar ahir, quan encara no s'havia fet oficial el fitxatge de Miki Martínez, que a finals d'aquesta setmana hi haurà «novetats respecte de jugadors que han d'arribar i dels que només falta confirmar que són del Nàstic». Nogués també va deixar clar que aquest dilluns «es començarà a entrenar amb una plantilla que s'assemblarà molt a la definitiva», completada amb els «cinc o sis jugadors del filial, la Pobla de Mafumet, que faran la pretemporada amb el primer equip». Pel que fa als possibles reforços, els migcampistes Rodri (Hèrcules), Abraham (Cadis), i els laterals drets Xisco Campos (Múrcia) i Cristian García (Cadis) són alguns dels jugadors que tenen possibilitats de fitxar pel conjunt grana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)