El Peralada perd al camp de la Pobla amb un nou gol en l’últim sospir (2-1)

El Peralada ha fet un pas enrere en la lluita cap a la permanència, i és que els d’Albert Carbó han perdut al camp de la Pobla de Mafumet (2-1) i podrien veure com la distància respecte la zona de descens queda reduïda a quatre punts si el Figueres guanya el partit ajornat d’aquest cap de setmana.

Els xampanyers han acabat amb les mans buides al camp del líder del grup amb un molt mal gust de boca, i és que han encaixat el gol definitiu en el temps afegit quan l’empat ja semblava al sac, tal i com li va passar al camp del Valls fa quinze dies –en aquella ocasió el Peralada va passar de la victòria a l’empat. El més amarg és que els altempordanesos ja havien hagut de remar per empatar el partit, i és que en el minut 8 el filial tarragoní s’ha avançat en el marcador amb un gol d’Óscar Sanz a la sortida d’un córner. Els xampanyers han reaccionat bé i han controlat el matx, tot i no tenir grans ocasions fins que en el minut 40 Micaló ha marcat l’empat rematant una centrada de Josu Currais. En la segona part hi ha hagut un intercanvi d’ocasions contant, però ningú ha afinat la punteria fins que en el 91’ Avilés ha superat Aroca amb un xut que ha desviat Papa deixant venut el porter xampanyer, que a més ha estat expulsat en l’última jugada del partit per unes mans fora de l’àrea