Més futbol

Les vacances ja s'han acabat

Luis César dirigirà avui una doble sessió amb 27 jugadors, 7 d'ells del filial, la Pobla de Mafumet

El Nàstic 2010/11 començarà a rodar avui amb l'inici de la pretemporada, després d'un mes de vacances. Els jugadors estan citats a les vuit del matí perquè els facin les pertinents analítiques i a dos quarts de deu passaran per les instal·lacions del Nou Estadi per començar a fer les proves d'antropometria. Ja a dos quarts d'onze, està previst que comenci la feina de debò, amb una primera sessió de treball en què Luis César tindrà a disposició vint jugadors del primer equip –inclosos els transferibles Biel Medina i Rubén Navarro, i el brasiler a prova Dirceu Lucas.

En aquest primer contacte amb la gespa, però, no s'acabarà el retorn al treball, ja que a la tarda (a dos quarts de set) també hi ha prevista una segona sessió, a Campclar. Una doble sessió que es repetirà també demà, dijous i divendres.

Set del filial, inclòs el nou fitxatge Julio Rico (Madrid C).

Tot i que falta d'acabar de concretar la que serà la plantilla del Nàstic, set jugadors del filial, la Pobla de Mafumet, començaran la pretemporada amb el primer equip, inclòs l'últim fitxatge, el lateral dret Julio Rico, que arriba procedent del Real Madrid C. Nascut a Sevilla fa 21 anys, abans d'anar al conjunt blanc en el mercat d'hivern passat, va jugar en les categories inferiors del Betis.

LA LLISTA

Porters
Rubén Pérez, José Moragón (Reus) i Antonio David (filial, procedent del Sevilla C).
Defenses
David Medina, Mairata, Álex Ortiz (Betis B), Sergio Díaz (Hèrcules), Biel Medina, Mingo, Raül Fuster (Elx), Fran Vélez (filial), Aitor Casas (filial, encara és juvenil), Sergi Juste (filial, encara és juvenil), Ousman (filial, procedent del Betis C) i Julio Rico (filial, procedent del Real Madrid C).
Migcampistes
Fernando Seoane (Lugo), Miki Martínez (Lleida), Abraham González (Cadis), Álex Cruz, Walter Fernández, Vicente, Juan Domínguez (Real Unión), Fernando Morán, Dirceu Lucas (Poços de Caldas, estarà a prova) i Jordi Roca (filial).
Davanters
Roberto i Rubén Navarro. * en negreta, els nous fitxatges.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)