Més futbol

El Nàstic fitxa el central Sergio Díaz (Hèrcules)

El conjunt grana va fer oficial ahir la seva incorporació per a les properes tres temporades

L'asturià de 25 anys només ha pogut jugar onze partits en dos anys a causa de les lesions

8
FITXATGES
ja ha fet el Nàstic aquest estiu, sense comptar el de Dirceu Lucas, que està a prova.

El Nàstic continua sent un dels animadors del mercat de segona divisió A des que ha començat l'estiu. Ahir va fer oficial el fitxatge del defensa central procedent de l'Hèrcules Sergio Díaz, que es converteix en la vuitena incorporació del conjunt grana per a la propera temporada. Sergio Díaz, nascut a Turón (Astúries) fa 25 anys signa per tres temporades amb el conjunt tarragoní i avui mateix ja s'unirà als seus nous companys en la primera sessió d'entrenament de la pretemporada. Amb aquest fitxatge sorpresa –el nom de Sergio Díaz, al contrari de molts altres, no havia sonat en les últimes setmanes com a possible reforç–, el conjunt grana ja té gairebé cobert l'eix de la defensa, una posició on compta amb Pere Mairata, Álex Ortiz, Biel Medina, si finalment s'acaba quedant –el club el va declarar transferible, però de moment començarà la pretemporada– i David Medina, que tant pot actuar de mig centre defensiu com de central i lateral dret.

Sergio Díaz, format al Real Oviedo i amb qui va arribar a debutar a segona divisió A molt jove, la temporada 2002/03, arriba a Tarragona després de dues campanyes a l'Hèrcules, en què només ha pogut jugar onze partits –tots aquest darrer curs– a causa de les lesions. La més important, una al cartílag del genoll que fins i tot va fer témer per la seva carrera. A l'Hèrcules, en què aquest any ha assolit l'ascens a primera, va arribar gràcies a Juan Carlos Mandià, procedent del Real Madrid Castilla, en què va jugar cinc temporades, entre segona A i segona B i en què les lesions altre cop –també al genoll– li van restar molt de protagonisme. Tot i això, quan va poder actuar amb regularitat va ser una peça important, especialment la seva darrera temporada a la casa blanca, a segona B, quan va jugar 27 partits, tots com a titular, sent el capità de l'equip que també entrenava Mandià.

Alçada i qualitat.

Sergio Díaz destaca per ser un central d'alçada –fa gairebé dos metres– i corpulent. Alhora, però, també és un jugador amb qualitat –cinc anys defensant la samarreta del filial blanc en són la prova– i que també destaca per la seva bona col·locació. D'ell sempre s'ha dit que tenia un molt bon futur, que encara no s'ha vist a causa de les lesions.

LA FITXA

Sergio Alejandro Díaz
Lloc i data de naixement:
Turón (Astúries), 09/02/1985
Demarcació:
Defensa central.
Alçada i pes:
1,94m, 95 kg.
Formació:
Real Oviedo.
Trajectòria:
TEMPORADA EQUIP PARTITS 2002/03 Real Oviedo (2a A) 15 2003/04 Real Madrid B (2a B) -- 2004/05 Real Madrid B (2a B) 21 2005/06 Real Madrid B (2a A) 2 2006/07 Real Madrid B (2a A) 5 2007/08 Real Madrid B (2a B) 27 2008/09 Hèrcules (2a A) 0 2009/10 Hèrcules (2a A) 11

Fachan, a Anglaterra amb permís del club

X.S.

El Nàstic no només està treballant pel que fa als fitxatges –en els propers dies en podria arribar algun més a la disciplina grana–, sinó també pel que fa al capítol de sortides. Ja fa setmanes que el club va declarar transferibles Rubén Navarro, Biel Medina i Marc Fachan, i tot i que els dos primers començaran la pretemporada amb l'equip, el cas del lateral francès sembla que va pel bon camí. Ahir mateix, el conjunt grana va comunicar que Fachan, amb permís del club fins al 5 d'agost, aprofitarà aquest període de més de dues setmanes per fer una prova amb un equip anglès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)