Més futbol

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Xevi Julià assumeix la direcció esportiva, Raül Agné torna a la banqueta de Montilivi i aquest migdia ja seran presentats

Xevi Julià com a director general esportiu i Raül Agné com a entrenador. L'aposta per dos professionals gironins ha acabat sent la bona. Tots dos havien començat a treballar pensant en el projecte a Girona, que per moments va semblar que no seria l'escollit. Però la via dels empresaris gironins s'ha imposat i Julià i Agné ja treballen junts. De fet, ahir ja van tenir el primer contacte a Montilivi, on es van presentar a la tarda citats pels nous responsables del club. Tant Xevi Julià com Raül Agné van tenir el primer contacte individual amb el club (van parlar amb Ramon Vilaró, Jordi Miró i l'advocat Joaquim Boadas) per acordar la seva vinculació al projecte, i en els dos casos van arribar a bon port, fins al punt que el club va comunicar al vespre que aquest migdia es farà la seva presentació oficial a Montilivi. Després de parlar amb els responsables del club, Julià i Agné ja van tenir una primera reunió junts, amb la participació també del secretari tècnic, Micki Albert.

Agné, l'entrenador que va fer possible l'ascens del Girona a segona A, es tornarà a asseure a la banqueta de Montilivi, d'on va ser acomiadat poc abans d'acabar la primera campanya en la LFP, malgrat que la permanència estava encarrilada. Per a Xevi Julià, serà la seva primera experiència com a director esportiu i el seu retorn també a Montilivi, on va jugar de davanter abans de fitxar pel filial del Madrid.

RAÜL AGNÉ A LA BANQUETA

Després de refusar una oferta de renovació del Recreativo ha tingut l'oportunitat de continuar a segona A (s'hi han interessat el Salamanca i l'Albacete). Veuria de bon ull tornar al Girona, però imposa dues condicions: l'estabilitat econòmica (ja sap què són les penúries a Montilivi) i un canvi en la direcció esportiva (és incompatible amb Salamero). El tècnic (Mequinensa, 23-5-1970) va acumular experiència a tercera divisió (amb el Peralada i el Palamós) abans d'arribar al Girona i instal·lar-lo a segona A.

XEVI JULIÀ AL DESPATX

Nascut a Girona (11-7-1961), va destacar com a davanter a Montilivi i va fitxar el 1981 pel Castella, amb el qual va jugar cinc anys. Després, va estar sis temporades a l'Oviedo (a 1a i 2a A) i va jugar a Palamós i Múrcia, abans d'entrenar diversos equips murcians: el Bala Azul, l'Águilas, l'Oriola i el Pinatar. És el president de l'ANEF (Associació d'Entrenadors de Futbol), amb Luis Aragonés, Víctor Fernández i Joaquín Caparrós de vicepresidents. La junta, constituïda el 2007, té un mandat de quatre anys.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)