Eurocopa

Itàlia guanya Turquia en el partit inaugural (3-0)

Eurocopa. Els transalpins han fet bons els pronòstics i s’ha imposat amb claredat gràcies a un gol de Demiral, en pròpia porta, i les dianes d’Immobile i Lorenzo Insigne

Turquia 0 Itàlia 3

TURQUIA:Cakir; Celik, Demiral, Soyuncu, Meras; Okay (Irfan Kahveci, 65’); Karaman (Halil Dervisoglu, 76’), Ozan Tufan (Kaan Ayhan, 64’), Yazici (Cengiz Under, 46’), Calhanoglu, Burak Yilmaz.ITÀLIA:Donnarumma; Florenzi (Di Lorenzo, 46’), Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Locatelli (Cristante, 74’); Berardi (Bernardeschi, 85’), Insigne ( Chiesa, 81’), Immobile ( Belotti, 81’).GOLS:0-1 (53’) Merih Demiral, en pròpia porta; 0-2 (66’) Immobile; 0-3 (79’) Lorenzo Insigne..ÀRBITRE:Danny Makkelie. TG: Caglar Soyuncu (88’); Halil Dervisoglu (90’).

Itàlia s’ha emportat el duel inaugural de l’Eurocopa i fent bons els pronòstics que la col·loquen com una de les favorites. Tot i això, els transalpins han hagut de treballar de valent per sumar els tres punts. El partit no ha tingut color azzurro fins a la segona part quan un gol en pròpia porta de Merih Demiral ha propiciat el desbloqueig. Un gol que ha fet justícia al futbol mostrat pel conjunt de Roberto Mancini que ha dominat al seu adversari durant tota la primera part. Turquia només ha aguantat defensant-se i sense inquietar dels dominis de Donnarumma. De fet, només la manca de punteria ha evitat que el duel quedès liquidat abans del descans. Insigne ha tingut una bona ocasió, però el seu xut no ha trobat porteria i un gran cop de cap de Chiellini ha trobat una mà prodigiosa de Cakir. El partit s’ha tancat amb un gol d’Immobile que ha aprofitat un refús del porter turc per establir el segon i el tercer de Lorenzo Insigne després d’una errada del porter turc. El resultat confirma que Itàlia ha començat amb bon peu. Ja no només pel triomf sinó per la forma i la manera amb un joc dominant i que ha encasellat a Turquia durant els 90 minuts.