Eurocopa

Anglaterra prova la seva candidatura

Anglaterra Croàcia

ANGLATERRA:Pickford; Chilwell, Stones, White, Walker, Trippier; Rice, Mount; Sancho, Kane i Foden.CROÀCIA:Livakovic; Vrsaljko, Caleta-Car, Vida, Gvardiol; Brozovic; Kramaric, Modric, Kovacic, Perisic; i Rebic.ÀRBITRE:Orsato (Itàlia).HORA:15 h (Cuatro), Wembley.

Anglaterra comença el camí en l’Eurocopa, que l’ha de consolidar com una de les millors seleccions del món, contra Croàcia (15 h, Cuatro). L’equip de Gareth Southgate és l’amfitrió del torneig, que es reparteix per onze seus diferents però que desembocarà al mític estadi de Wembley, on esperen coronar-se per primera vegada en la seva història campions d’Europa. No només la circumstància sembla acompanyar els anglesos, sinó una convocatòria a l’altura del repte, amb probablement la millor plantilla de tot el torneig i una de les millors dels últims temps defensant la seva samarreta. Jadon Sancho, Sterling, Foden i Rashford són els pilars ofensius de l’equip.

L’estrena, contra Croàcia, suposarà tornar a veure els fantasmes que van separar Anglaterra de la glòria. El combinat balcànic va ser el seu botxí en les semifinals del Mundial de Rússia, que va suposar la coronació de Luka Modric com a jugador d’elit. En aquell cas, Anglaterra ja es veia en la seva primera final, després de 50 anys, durant 63 minuts fins que Ivan Perisic va empatar el partit, el va conduir a la pròrroga i allà va executar Anglaterra, que es va tornar a estimbar en un gran escenari.

D’aquella Croàcia queden les cendres, perquè l’equip ha baixat el nivell en el seu intent de reclicar-se. Modric, Perisic, Rebic, Brozovic, Vida i Kramaric són alguns dels noms que hi van ser el 2018, però aquests no troben relleu tres anys després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)