Eurocopa

Dinamarca acaba segona

Grup B. Els gols de Damsgaard, Poulsen, Christensen i Mahle a Rússia posen els danesos als vuitens, on s’enfrontaran a Gal·les

Rússia 1 Dinamarca 4

RÚSSIA:Safonov; Mario Fernandes, Diveev, Dzhikiya, Kuzyaev (Mukhin, 67’); Kudryashov (Karavaev, 67’), Zobnin, Ozdoev (Zhemaletdinov, 61’); Golovin, Miranchuk (Sobolev, 61’) i Dzyuba.DINAMARCA:Schmeichel; Wass (Stryger, 61’), Kjaer, Christensen, Vestergaard, Maehle; Delaney (Jensen, 86’), Damsgaard (Norgaard, 72’), Hojbjerg; Braithwaite (Cornelius, 85’) i Poulsen (Dolberg, 61’).GOLS:0-1 (38’) Damsgaard. 0-2 (59’) Poulsen. 1-2 (70’) Dzyuba, de penal. 1-3 (79’) Christensen. 1-4 (82’) Mahle.ÀRBITRE:Clément Turpin (França). T.G.: A Kudryashov, Delaney i Diveev.

Dinamarca va capgirar el seu destí golejant Rússia i classificant-se com a segona del grup B. Damsgaard, Poulsen, Christensen i Mahle van golejar pels danesos, que s’enfrontaran a Gal·les en els vuitens. Per la selecció russa va marcar Dzyuba, de penal.

La urgència i l’empenta del Parken de Copenhaguen van portar la selecció danesa a obrir el marcador amb un golàs de Damsgaard, poc abans del descans. Poulsen va fer el segon, aprofitant una errada de Zobnin. Dzyuba va retallar la diferència, gràcies a un penal dubtós. I Christensen i Mahle van esvair dubtes en els minuts finals, amb el tercer i el quart gol, que van fer esclatar el Parken.