Eurocopa

La República Txeca i el factor camp

Països Baixos República Txeca

PAÏSOS BAIXOS:Stekelenburg; Van Aanholt, Blind, De Vrij, De Ligt, Dumfries; De Roon, F. De Jong, Weghorst; Wijnaldum, i Memphis Depay.REPÚBLICA TXECA:Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Kaderavek; Holes, Soucek; Masopust, Darida, Jankto; Schick.ÀRBITRE:Karasev (Rússia).ESTADI:Puskas Arena (Budapest).HORA:18 h (Cuatro).

Tot i acabar en tercera posició en la fase de grups, a la República Txeca no li ha quedat un mal quadre per convertir-se en la revelació del torneig. L’equip de Jaroslav Šilhavý, que es va deixar anar en la darrera jornada de la fase de grups després d’haver aconseguit la classificació matemàtica en el segon partit, s’enfrontarà, en els vuitens de final, als Països Baixos, (avui, 18 h, Cuatro), un dels primers classificats més assequibles. El partit, a més, comptarà amb una gran afluència de públic txec per la proximitat del seu país amb Hongria.

“L’interès per les entrades és tan gran que les penyes han hagut de parar les sol·licituds i s’ha creat un sistema amb un codi que permet un màxim de quatre entrades per sol·licitud”, va informar la federació de la República Txeca. L’interès pel partit ha anat creixent al país sobretot per les possibilitats d’arribar a les semifinals ja que si derroten la selecció oranje, Dinamarca els espera en els quarts de final.

Primer, però, hauran de superar els Països Baixos, que ha tingut una primera fase molt plàcida, contra Ucraïna, Àustria i Macedònia del Nord, i s’ha convertit en la selecció més golejadora del campionat, amb vuit dianes. Les baixes comencen a afectar el conjunt de Frank de Boer, partidari de no donar descans durant el torneig. Luuk de Jong, lesionat en un entrenament per uns problemes al genoll, no podrà jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)