1a divisió FEF

El Llagostera es reforça amb el jove mitjapunta Àlex Calatrava (Sants)

El Llagostera ha posat la directa en el procés de reconstrucció de la plantilla per la temporada que ve, i és que si en les últimes hores havia anunciat la renovació de Forlín, el fitxatge del porter Álvaro García i la baixa de Sascha, avui ha estat el torn d’una nova incorporació. Es tracta del mitjapunta Àlex Calatrava, que amb 21 anys acabats de fer arriba a Llagostera procedent del Sants, amb qui s’ha convertit en una de les revelacions de la temporada al grup català de tercera divisió. I és que Calatrava ha estat fonamental perquè el conjunt barceloní acabés aconseguint la permanència a la categoria tot i arrencar la temporada de manera nefasta. De fet, el nou jugador llagosterenc ha jugat 29 dels 30 partits possibles i ha acabat marcant 6 gols arribant de segona línia, tot i que sobretot ha destacat per ser l’enllaç entre el mig del camp i la davantera.

La incorporació d’Àlex Calatrava és una clara aposta d’Oriol Alsina i la resta de la direcció esportiva del club llagosterenc, i és que el jove mitjapunta, que ocuparà una fitxa sub-23, saltarà dues categories de cop. No és un cas aïllat, i és que en els últims cursos al Llagostera li han sortit bé aquestes apostes, com poden ser el cas de Nahuel Arroyo o de Duba. El pas endavant de Calatrava li arriba després de completar la seva primera temporada a tercera divisió, i és que tot i que havia arribat a debutar a la categoria amb l’Horta només havia pogut gaudir d’uns cinc minutets de joc. Després d’aquesta curta aventura a l’Horta, Àlex Calatrava es va incorporar al Parets, amb qui va fer una bona temporada a 1a catalana que li va permetre fer el salt al Sants aquest curs. Prèviament, el mitjapunta s’havia format futbolísticament a clubs de renom com el Sant Andreu, la Damm i fins i tot al Barça, on hi va estar dues temporades.

El fitxatge d’Àlex Calatrava eleva la plantilla fins els 12 jugadors, i és que el mitjapunta se suma als noms d’Álvaro García, Pere Martínez, Julen Monreal, Bruno Perone, Juan Forlín, Lucas Viale. Aleix Roig, Pau Juvanteny, Sergio Cortés, Marc Manchón i Gil Muntadas. A més, el club manté el vincle amb els joves Youssef, Adrià Garcia i Joan Puig, que aquest últim curs han tingut més o menys protagonisme amb el primer equip i s’haurà de veure quin rol tindran en l’estrena de l’aventura a la primera divisió federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)